Sztárok

Brutálisan sokat fogyott Schmuck Andor január óta – fotó

Látványosan sokat fogyott Schmuck Andor. Eláruljuk, mennyi súlyfelesleget adott le január óta.
20 kilót fogyott Schmuck Andor

Január óta tartja a diétát Schmuck Andor, aki egy nyilvános Facebook posztban arról is beszélt, hogy mi döbbentette rá: fogynia kell! “…egy rutinszerű körzeti orvosi vizsgálaton voltam, amikor kijöttem nagyon tisztelt és szeretett Csák doktornőtől, egy 6-7 éves kislány üldögélt a váróban a nagymamájával, és ezt mondta: Mama, a bácsi miatt miért kellett ennyit várni? Nem is beteg, csak kövér. Hazafelé menet végig a kislány szavai jártak a fejemben. És be kellett látnom, hogy tökéletesen igaza van. Amiért az orvoshoz járok, mind visszavezethető soványnak nem mondható testalkatomhoz”– magyarázta Schmuck Andor, aki még aznap este megmondta első gyermekével várandós feleségének, Eszternek, hogy mostantól új világ kezdődik az életében. 

Január végén rutinszerű körzeti orvosi vizsgálaton voltam, amikor kijöttem nagyon tisztelt és szeretett Csák…

Közzétette: Schmuck Andor – 2020. május 11., hétfő

Azóta három hónapnál is több telt el, ő pedig 20 kilót adott le eddig. “Nincs csodaszer, nincsenek módszerek, nincsenek tanácsadók, csak önfegyelem. Már 100 napja tartó diétának köszönhetően minden egészségügyi értékem javult. A copfos kislánynak nem tudom elégszer megköszönni őszinte szavait. Nagyon örülnék, ha a gyerek kísérője magára ismerne a történetben, mert szeretném jótevőmet és családját egy wellness-hétvégével meglepni”- adta hírül a látványosan megváltozott Schmuck.

Ők is sokat fogytak!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top