TV-sztárok

Csisztu Zsuzsa rengeteget fogyott, elárulta titkát

Csisztu Zsuzsának nem más segített formába lendülni, mint orvos férje.

Csisztu Zsuzsa miután abbahagyta az élsportolást rendszertelenül evett, aminek meg is lett a következménye. A fordulópontot várandóssága hozta meg, és férje, aki segített beállítani az étkezéseit.

„Amikor 2006-ban megtudtam, hogy édesanya leszek, közösen döntöttük el a férjemmel, hogy az életmódomat megváltoztatjuk. A testem onnantól kezdve már nem csak rólam szólt, ezért a korábbi táplálkozásomat alapjaiban alakítottuk át. Mivel a párom orvos, és ez a szakterülete, a lehető leghasznosabb tippeket kaptam tőle. Onnantól kezdve napi két főétkezést, plusz tízórait és uzsonnát iktattam be” – mondta Csisztu Zsuzsa, aki sokáig szeretne fitt mami maradni.

Orvos férje segítette a fogyásban Csisztu Zsuzsát

Csisztu Zsuzsa bomba formában van. Fotó: Schumy Csaba/smagpix

„Nem folytatok aszkéta életmódot, nem akarok már fitneszversenyeken elindulni.
Így például, ha a kedvencemet, a fagyit megkívánom, akkor eszem belőle. Viszont a mennyiségre odafigyelek. Az a célom, hogy még sokáig fitt maradjak, hogy a kertben együtt focizhassak a fiaimmal, vagy nagyokat kiránduljunk” – mondta el Csisztu Zsuzsa a Best magazinnak.

A BEST magazinban

A BEST magazinban

(Nyitó kép: smagpix/Schumy Csaba)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top