Sztárok

Gondatlanságból elkövetett emberöléssel gyanúsítják L.L Junior volt párját, Hopp Csillát

Közel egy évvel a tragédia után Dávidka anyját gyanúsítottként hallgatta ki a rendőrség.
Gyanúsított lett L.L Junior volt felesége kisfiúk halálának ügyében

Tavaly augusztusában Hopp Csilla és L. L. Junior kisfia baleset áldozata lett. Legfeljebb 1,4 másodpercet tölthetett az úttesten a hároméves Dávidka, amikor egy autós elgázolta a 14. kerületi Füredi úton.

Az Index most azt írja, közel egy évvel a tragédia után úgy néz ki, hogy a rendőrség a gyermek édesanyja ellen vizsgálatot indított.

Az eljárás során a rendőrség vizsgálta a gyermekkel tartózkodó két felnőtt büntetőjogi felelősségét is a baleset bekövetkezéséért. Az ügyben beszerzett személyi és tárgyi bizonyítékok alapján őket a rendőrök 2020. május 11-én gondatlanságból elkövetett emberölés vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki

– válaszolta a portál kérdésére a BRFK sajtóosztálya, és azt is hozzátették, hogy a gyanúsítottak szabadlábon védekeznek.

A rendőrség nyomozást rendelt el közúti baleset gondatlan okozása vétség gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen, amelyben szakértőket rendelt ki, írták.

L.L Junior és Csilla sokáig nyilvánosan vitáztak gyermekük elvesztéséről, de később kibékültek és megegyeztek másik fiúk felügyeletéről. 

(via)

(Kiemelt kép: MTI/Mihádák Zoltán)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top