Sztárok

L.L. Junior felesége elárulta születendő babájuk nemét

L.L. Junior felesége, Körtvélyessy Kinga elárulta, hogy mit mondott orvosa arról, kislányt vagy kisfiú lesz a születendő baba.

L. L. Junior és felesége, Körtvélyessy Kinga babát várnak. A 36 éves kismama pedig a Blikknek számolt be terhességének részleteiről.

Fotó: L. L. Junior/Instagram

Fotó: L. L. Junior/Instagram

„Tavaly, a tragédia előtt pár héttel döntöttük el, hogy szeretnénk közös gyermeket. Azt mondják, hogy egy gyermek elvesztése után vagy nagyon felerősödik a szülőben az, hogy újra gyermeke legyen, vagy még távolabb löki magától a gondolatot. Laciban is erősödött ez a vágy, és bár tervezett baba volt a pici, mivel szerettünk volna gyermeket, az igaz, nem gondoltuk, hogy ilyen hamar meg is érkezik” – mondta Körtvélyessy Kinga, aki most, a járvány idején különösen figyel magára. 

A kismama beszélt a baba neméről is.

„Bár az eredményt pénteken tudjuk meg, a 13. heti ultrahangon azt mondták, 70 százalék, hogy kislány. Laci persze, kisfiút szeretne, teljesen kivan attól, hogy lánya lesz. Már azon gondolkozik, hogy 14 éves kora után hogyan tiltsa majd el a fiúktól” – mondta L.L. Junior felesége a Blikk szerint.

(Nyitó kép: L.L. Junior/Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top