Sztárok

Rácz Gergő megdöntötte Rúzsa Magdi rekordját

A Mostantól című dal egyhuzamban 18. hete vezeti a Magyar Rádiós Top 40 slágerlistát, ilyenre korábban még nem volt példa.
rácz gergő

Rácz Gergő és Orsovai Reni duettje, a Mostantól című dal megnyerte A Dal 2020-at, az idei Petőfi Zenei Díjat Az év dala kategóriában és a Fonogram-díjat is, most pedig egy rekordot is sikerült megdönteni. Rúzsa Magdolna Jel című dala korábban egyfolytában 17 héten keresztül volt első helyezett Magyar Rádiós Top 40-en- Gergőék ezt szárnyalták most túl.

„Hazudnék, ha azt mondanám, nem számítanak ezek az elismerések; természetesen nagyon jól esik, hogy a szakmai és közönségsiker is megadatott ezzel a dallal. Igazából az eltelt fél év alatt sem sikerült még teljesen felfognom, hogy ennyire szeretik az emberek, és megdöbbentő volt látni, hogy hétről hétre első tudott maradni a toplistán is. Rúzsa Magdi munkásságát természetesen követem és nagyon nagyra becsülöm, így külön megtisztelő, hogy az ő rekordját dönthettük meg Orsovai Renivel közös duettünkkel.”

A Mostantól 22 hete van a Magyar Rádió Top 40-es slágerlistán, a 2020/3. héttől kezdve folyamatosan listavezető, a legnagyobb videómegosztón pedig több mint 19 millió alkalommal nézték meg a dalhoz forgatott klipet.

További hírek Rácz Gergőről és Orsovai Reniről:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top