nlc.hu
Sztárok

Eszenyi Enikő megrendítő vallomása

Eszenyi Enikő a leváltása óta is a színházért él, és új projekten dolgozik

Eszenyi Enikő nem tud lemondani a Vígszínházról.

Eszenyi Enikő a lemondása óta nem hallat magáról – az egykori igazgatónő nem kíván nyilatkozni, ám még mindig a Vígszínházban dolgozik, az irodáját sem pakolta ki. Korábban titokzatosan beszélt egy új projektről, de még nem árult el róla részleteket. A Story magazin bennfentese azt mondja, nem Eszenyi nem tudja elengedni a színházat, most is minden idejét ott tölti.

„Jóllehet március óta tudható, hogy Rudolf Péter lesz a Vígszínház új igazgatója, Enikő tovább dolgozik, a teátrumban változatlanul ő az első ember. Nem pakolta ki az irodáját, sőt minisztériumi egyeztetésekre is eljár, és megosztja gondolatait, terveit a színházi világ jövőjéről. Egyszóval még nem engedte el a Vígszínházat” – árulta el az informátor, aki arról is beszélt, hogy a színésznő az anyukájánál vigasztalódik, mint már korábban sokszor.

,,Sok régi barátot elveszített, szerelmi életében is csalódások érték, ugyanakkor hatalmas ajándék számára a sorstól, hogy él az édesanyja” – állítja a bennfentes Eszenyi Enikőről.

Story magazin

Story magazin

Olvass még Eszenyi Enikőről az nlc.-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top