nlc.hu
Sztárok

Eltemetik Czibók Lászlót

Holnap temetik Czibók Lászlót, sok rajongóra számítanak

Czibók László rajongói közül sokan elmennek a temetésre.

Egy hónappal ezelőtt érkezett a szörnyű hír, miszerint agyvérzést kapott a sokak által kedvelt youtuber, Czibók László. Az egykori ÉNB-szereplőt altatásban tartották, majd egy másik kórházba szállították, ám az állapota nem javult, az orvosok nem voltak bizakodóak. Egy héttel ezelőtt a párja osztotta meg a közösségi oldalán, hogy Czibók feladta a harcot. Georgina most a temetéséről közölt információkat – szúrta ki a Blikk.

,,Ezúton értesítelek benneteket, hogy László Czibók hamvasztás utáni búcsúztatása Tatabányán az Újtelepi temető új ravatalozójánál lesz 2020. június 05-én 11:00 órakor. Kérem, hogy kegyeleteteket egy szál virággal rójátok le, és a személyes részvétnyilvánítást a járványhelyzetre való tekintettel mellőzzétek” – írta a Facebookon Kövér Georgina

A kommentekből kiderül, hogy nagyon sokan részt vennének a temetésen, így egyelőre talán még a család sem tudja, hogy hány főre számítanak. Ez is azt jelzi – amit korábban több híresség is elmondott -, hogy nagyon szerették az emberek Czibók Lászlót.

nlc. kapcsolódó:

czibók lászló

Czibók László (fotó: instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top