nlc.hu
Sztárok

Németh S. Szilárd koronavírusa

Az ATV vezérigazgatója, Németh S. Szilárd is elkapta a koronavírust

A napokban pozitív lett Németh S. Szilárd mindkét koronavírus-tesztje. Az ATV vezérigazgatója azután ment el kivizsgáltatni magát, hogy észlelte a tipikus koronavírus tüneteket.

A múlt héten elvégzett koronavírus-teszt azt mutatta ki utólag, hogy az ATV-s Németh S. Szilárd még március végén kapta el a koronavírust. A múlt pénteken, majd a most hétfőn elvégzett teszt is ugyanúgy pozitív eredményt állapított meg – írja a Média1

Az ATV vezérigazgatója mára teljesen felépült a koronavírusból, annak pedig nagyon örül, hogy a televízióban már március 11-én szigorú óvintézkedéseket vezettek be: ő maga is otthonról, házi karanténból dolgozott, így egyetlen kollégáját sem fertőzte meg.

Németh S. Szilárd egyébként a koronavírus-fertőzés hatására az ízlését és a szaglását is elveszítette, ahogy az állóképessége is igencsak lecsökkent. Maradandó tünetet nem találtak nála, ahogy az elővigyázatossággal rajta kívül az ATV egyetlen munkatársa sem kapta el a betegséget.

németh s szilárd

Németh S. Szilárd (Fotó: ATV)

Ismert magyarok, akik szintén elkapták a koronavírust: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top