nlc.hu
Sztárok

Vélemények a Mintaapák botrányáról

Meglepő? Így reagáltak az emberek a Mintaapák körüli botrányra

A kommentek alapján sokan szerették a Mintaapák sorozatot. Sokan írtak a hozzászólásaikban, hogy az elmúlt hónapok legszerethetőbb szériáját gyártotta a TV2, ám szinte mindenki csalódott amiatt, hogy ennyi főszereplő távozik.

Minden napra jut egy hír, amely a Mintaapák sorozatról, és a távozó színészekről szól. Véleménye pedig mindenkinek van! Nemcsak az érintett művészek, és a stábtagok szólalnak meg, hanem bizony a nézők is. A sorozattal kapcsolatos híreink alatt a rajongók sem tesznek lakatot a szájukra, és érthetően kifejtük véleményüket az ügyről. Nézzük, hogyan vélekednek ők, a teljesség igénye nélkül. Talán arra is van ötletük, hogyan kellene folytatni a Mintaapákat, ami érezhetően a nézők egyik kedvence volt mostanában!

Május 12-én derült ki, hogy lecseréli a produkció az egyik főszereplőt, Fenyő Ivánt. Alig kellett várni néhány napot, és az is kiderült, hogy Fenyőt egy másik Iván, Kamarás Iván váltja majd az új évadban.  Ezeket a híreket így véleményezték a nézők:

Mintaapák reakciók

Mintaapák nézői reakciók

Mintaapák nézők

Június hetedikén aztán újabb bomba robbant, amikor Szabó Kimmel Tamás jelentette be, hogy kilép a sorozatból.  Szabó döntése sokakat meglepett, a legjobban állítólag a csatornát. Két nappal később Kovács Patrícia is elbúcsúzott a sorozattól, de megnyugtatta rajongóit, hogy hamarosan találkozhatnak vele. Alig írtuk meg Patrícia távozását, máris újabb hír érkezett: Klem Viktor távozásáról. És a kommentek egyik hír alatt sem maradtak el.

Mintaapák véleményekMintaapák vélemények

Mintaapák kommentekA távozásokra aztán reagált a TV2 is, akik így fogalmaztak a közleményükben: “…Szabó Kimmel Tamással és Klem Viktorral emberi és magatartásbeli problémák miatt nem dolgozik tovább a csatorna.” Erre persze reagált Szabó Kimmel is Aztán beindultak a pletykák, amelyek szerint a forgatások alatt különböző problémák merültek fel.  A pletykákból pedig kezdett elegük lenni a nézőknek.

Mintaapák, így véleményeztek a nézők

A legfrissebb hír pedig június 10-én jelent meg a Mintaapákról, amikor a Blikk azt írta – névtelen információk alapján – , hogy a távozó színészekkel nem mindig jöttek ki a stábtagok. Sokszor vetették azt a szemükre, hogy sztárallűrjeik vannak, vagy éppen megengedhetetlen hangon beszélnek a munkatársaikkal. A nézőknek erről is volt véleménye. 

Mintaapák véleményekHíres anyukák!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top