Sztárok

Csodás fotót posztolt Epres Panni Benedek Tiborról és lányukról

Ritka, hogy ilyen képet lássunk.

Május 4-én az nlc. is megírta, hogy Benedek Tibor teljesen visszavonul a vízilabdától, még aznap össze is szedtük a háromszoros olimpiai bajnok sportoló 4 legemlékezetesebb pillanatát. A világklasszis játékos magánéleti okokra hivatkozva vonult vissza az edzőségtől is, ennél többet nem tudtunk döntéséről. 

Benedek felesége, Epres Panni szombaton posztolt képet, melyen Benedek a lányukkal, Barkával látható. Csodás kép, meg is mutatjuk: 

Mutatunk még fotókat: 

Benedek Tibor, a magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya és felesége, Epres Panni modell a férfi vízilabda ob I döntőjének első mérkőzéseként vívott Szolnoki Dózsa-Közgép - ZF-Eger találkozón a szolnoki Vízilabda Arénában 2016. május 7-én.MTI Fotó: Bugány János

Benedek Tibor, a magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya és felesége, Epres Panni modell a férfi vízilabda ob I döntőjének első mérkőzéseként vívott Szolnoki Dózsa-Közgép – ZF-Eger találkozón a szolnoki Vízilabda Arénában 2016. május 7-én.
MTI Fotó: Bugány János

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top