nlc.hu
Sztárok

Schobert Norbert padlóra került

Schobert Norbert anyagilag padlóra került – elmesélte, hogyan bukott milliókat korábban

Schobert Norbi őszintén beszélt arról, hogy bukott több százmillió forintot.

Schobert Norbi ismét kitárulkozott: ezúttal arról beszélt, hogy került anyagilag padlóra kétszer is – írja a Blikk.

“A 2008-as gazdasági válságnál a logisztikai partnerünk a cégem összes pénzével lelépett, és eltűnt valahol Thaiföldön. Több százmillió forint volt, s nekem kellett kifizetnem helyette a gyártókat. Akkor azt gondoltam, vége mindennek, az egy eléggé durva időszak volt” – mondta a Betoné Stúdió Felforgatók című podcastjában Schobert Norbi, aki elárulta, nem ez volt az egyetlen periódus az életében, amikor százmilliókat bukott.

Schobert Norbi százmilliókat bukott

Voltak nehéz időszakok Schobert Norbi életében Fotó: smagpix/Olajos Piroska

“Az összes pénzemmel, a részvényemmel és a részvényeseim pénzével a BudaCash csődöt jelentett, és berántott minket magával. Joggal bíztam benne, hogy a magyar pénzügyi szervek korrekten felügyelik a brókercégeket, és erre közölték a híreket, hogy ez a cég már 15 éve csalt. Akkor is bedőltem anyagilag” – mondta az utóbbi időben sokat fogyó fitneszguru, aki hozzátette, most már nincsen hatással az életére az évekkel ezelőtti anyagi nehézségek.

Olvass még Schobert Norbiról az nlc.-n:

(Nyitó kép: smagpix/Oljaos Piroska)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top