Sztárok

15 kilót fogyott Schobert Norbi, kockás hasat villantott a fitneszguru

Schobert Norbi videót készített, hogy elkerülje a rosszindulatú kommenteket.

Schobert Norbi duci kisgyerek volt, ezt sokszor hangoztatta az évek során. Az egészséges életmód és a sport által sikerült lefogynia, ám fiatal felnőttkori súlyát nem mindig tudta megtartani. A 48. születésnapján 84 kilót mutatott a mérleg, ekkor sok kommentelő megszólta, hogy egészséges életmódot hirdet, és mégis meghízott. A fitneszguru tett ez ellen, és a 49. szülinapját már 69 kilóval ünnepli.

„Volt egy fogadalmam. Tavaly a 49-be 84 kilóval léptem. Leeresztettem, mint sokan ekkor. Aztán Update Keto és edzés. Most 69-cel lépek az 50-et tölteni. Ez a 24 éves Aerobik Norbi súlyom. Fiatal már nem leszek, szép sem. Fotót sem rakok, mert azt mondják photoshop, de szeretnék hitet és reményt adni, hogy Te is dacolhatsz a súllyal, a korral. Csak erről szól és tisztán. Soha ne engedd el” – írja a közösségi oldalán Schobert Norbi, aki az utóbbi időben sok barátot elvesztett, és átértékelt pár dolgot az életében.

Schobert Norbi 15 kilót fogyott pár hónap alatt

Schobert Norbi 15 kilót fogyott pár hónap alatt

Olvass még Schobert Norbiról az nlc.-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top