nlc.hu
Sztárok

Bangó Margit kiakadt

Bangó Margit igazságot követelt Jollytól: ,,Észrevettem, ez az én dalom, csak más a címe”

Jolly lenyúlta Bangó Margit dalát, aki nyilvánosan figyelmeztette.

Bangó Margitnak nem tetszett, hogy Jolly úgy dolgozta fel az egyik dalát, hogy nem tüntette fel az eredeti szerzőt, illetve a címet is átírta, és sajátjaként került fel a legnagyobb videómegosztóra. A Kossuth-díjas művésznő ezt a közösségi oldalon tette szóvá, mire Jolly gyorsan cselekedett, és átírta a címet, valamint kiírta, hogy ki az eredeti szerző.

Mások szóltak nekem erről az egészről, tulajdonképpen rajongók hívtak fel, hogy megkérdezzék, mi ez. Késő este volt, de úgy döntöttem, egye fene, meghallgatom. Ekkor vettem észre, hogy ez az én dalom, csak más a címe – mesélte a Blikknek Bangó Margit. – Ennek a dalnak a szövegét és a zenéjét is én írtam. Készült belőle klip, illetve az albumon is megjelentettem. Énekeltem a televízióban, a rádióban. Azért is jeleztem a problémát az oldalán, ahol mindenki láthatja, hogy mások is okuljanak belőle. A címet és az előadót tiszteljük meg a neve feltüntetésével. Nem egy mezei énekesről van szó, de ha az lennék sem tűrném el, hogy amit én kitaláltam, megváltoztassák” – állítja a művésznő, aki végül elérte a célját: Jolly átírta, amit kért.

bangó margit

Bangó Margit (Fotó: MTI)

Olvass még Bangó Margitról az nlc.-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top