nlc.hu
Sztárok

Házassági évfordulót ünnepel Szandi

Házassági évfordulót ünnepel Szandi és Csaba – ennyit változtak 21 év alatt

Szandi megmutatta, hogy néztek ki az esküvő napján, és mennyit változtak azóta.

Szandi és Bogdán Csaba példás házasságát sokan irigylik – az énekesnő és férje 21 éve házasok, a megismerkedésük pedig mesébe illő. Annak idején az édesapja ellenezte ezt a kapcsolatot, így ő csak az édesanyjának tudta elmondani, hogy kivel randizik. Később persze az apukája is áldását adta a szerelmükre – és milyen jól tette, hiszen a kapcsolat azóta is tart. Szandi és Csaba több mint két évtizeddel ezelőtt házasodtak össze, a változást pedig egy fotón mutatta meg az énekesnő.

,,Ma 21 éve, hogy hét év után úgy döntöttünk, örökre összekötjük az életünket! Akkoriban költöztünk be a házunkba. Mivel azóta is itt élünk, jó érzés ilyenkor körbenézni és szinte felelevenednek a jelenetek, ahogy akkor készülődtünk. Az egész délelőtt szakadó esőt a ceremónia kezdetére csodaszép napsütés váltotta fel. Az égiek is velünk voltak azon a gyönyörű napon, amit azóta sem felejtünk. Életünk legjobb döntése volt!” – írja a közösségi oldalán Szandi.

Mutatunk pár nagyon szerelmes fotót az énekesnőről és férjéről:

szandi és bogdán csaba szerelem
Megnézem
Összes kép (4)

Olvass még Szandi házasságáról az nlc.-n:

szandi és bogdán csaba

Szandi és Bogdán Csaba (Fotó: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top