nlc.hu
Sztárok

Bikiniben Gubík Ági

Bomba formában van a 43 éves Gubík Ági

Gubík Ági 43 éves, és bomba! A színésznő elárulta, mire esküszik.

Gubík Ági bár magánéletét féltve őrzi, azt elárulta, hogy mivel tartja magát formában. A színésznő állítólag  nem hisz a fogyókúrákban, tökéletes alakja a sportnak – az aerobiknak és a TRX-nek köszönhető. A 43 éves Gubík Ági azt is elárulta a Best magazinnak, hogy áll a szerelemhez és a párkapcsolatokhoz.

Gubík Ági bikinis fotói

Gubík Ági fantasztikusan néz ki. Fotó: smagpix: Korponai Tamás

“Megtanultam, hogy semmit sem szabad siettetni, hagyni kell, hogy minden a maga tempójában bontakozzon ki. Épp ezért nem erőszakolom rá magam senkire. Nem vagyok kapcsolatfüggő, egyedül is jól érzem magam. Vízöntő a csillagjegyem, ebből következően nem vagyok féltékeny
sem. Inkább rám szoktak féltékenykedni a szabadságvágyam miatt. Az érzelmeimet
is szabadon élem meg, semmit sem fojtok el magamban. Engem se akarjanak megfojtani,
irányítani. Színészként is az indulataimmal, érzéseimmel dolgozom. Otthon sem akarom visszafogni magam. Ki kell beszélni a dolgokat, ha másként nem lehet, ordítozni, aztán azonnal meg kell
ölelni egymást. Szerintem olaszosan kell élni. Szenvedéllyel és őszintén” – mondta Gubík Ági, akinek bikinis fotóit az e heti Best magazinban megnézheted.

Gubík Ági bikinis fotói extradögösek.

Gubík Ági bikinis fotói extradögösek.

Még több cikk Gubík Ágiról:

(Nyitó kép: smagpix/Korponai Tamás)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top