nlc.hu
Sztárok

Beszóltak Hódi Pamelának

Hódi Pamelának már azért is beszólnak, ha szelfizik otthon

Nem véletlenül tiltja le a kommentelési lehetőséget Hódi Pamela.

Az utóbbi időben tele volt az internet Hódi Pamelával – a modell címlapon árulta el, hogy szakított a vőlegényével, ám – ha lehet hinni a pletykáknak – újra összejöttek, legalábbis alakulóban van a kapcsolatuk. Leginkább a magánéleti válság miatt döntött úgy, hogy letiltja a képeinél a kommentelési lehetőséget, ám most mégis feloldotta. Érkeztek is a hozzászólások, ezúttal azért ekézik sokan, mert szelfiket készített otthon. Mivel nem lehet felhasználni a képeit, itt meg tudod nézni azt, amiről szó van.

A kommentek elgondolkodtatóak, hiszen nyilván nem mutat meg mindent az ember a közösségi oldalain, ezt viszont sokan nem veszik számításba, és többen is beszóltak Hódi Pamelának.

,,Úgy viselkedsz mint egy kis csitri mostanában, így akarod felhívni magadra a figyelmet?? Inkább a gyerekeddel foglalkoznál és elmennél dolgozni” – írta az egyik hozzászóló, amire velős választ adott Pamela, ráadásul többen is bevédték. ,,Ha minden nap kiposztolnék a lányomról egy fotót, akkor volnék a jó szülő aki foglalkozik a gyerekével????” – válaszolta.

,,Egy másik kommentelő ezt írja: ,,Szelfik helyett főzz, fuss, foglalkozz a gyerekkel, a kutyával, stb. Felesleges időtöltés.Üresfejű tinik szokták” – természetesen erre is megvolt Hódi Pamela válasza. ,,Köszi, kipróbálom” – írta.

Te mit gondolsz, egy hírességnek foglalkoznia kell a kommentekkel, vagy jobb, ha el sem olvassa őket?

hódi pamela

Hódi Pamela (Fotó: Instagram)

Olvass még Hódi Pameláról az nlc.-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top