nlc.hu
Sztárok

Szegedi Fecsó összeköltözött Kiss Viviennel

Szintet lépett Szegedi Fecsó és Kiss Vivien kapcsolata

Szegedi Fecsó és Kiss Vivien már fél éve alkot egy párt.

Bemutatta családjának 16 évvel fiatalabb barátnőjét Szegedi Fecsó. A 40 éves üzletember és a Miss Europe Continental Hungary szépségversenyen is induló Kiss Vivien már fél éve alkotnak egy párt, kapcsolatuk most új szintre lépett, miután kipróbálták, milyen lenne együtt élni. A szombathelyi modell majdnem egy hetet töltött a szerelménél Budapesten.

„Végre megtapasztaltuk, milyen is lenne együtt élni, és minden zökkenőmentesen zajlott.” – mesélte a Blikknek Kiss Vivien, akit Fecsó a család mellett már a barátoknak is bemutatott. 

Fecsó néhány napra összeköltözött a barátnőjével (Forrás: szegedifecsofficial / Instagram)

Fecsó néhány napra összeköltözött a barátnőjével (Forrás: szegedifecsofficial / Instagram)

Fecsó a bulvárlapnak azt mondta, jól megvannak Viviennel, de nem terveznek esküvőt, márcsak azért sem, mert a válására csak ősszel kerülhet sor. „Nincs ellenemre, hogy újra megnősüljek, de most azért szusszannék egy kicsit” – mondta Fecsó, aki sokáig élvezte a szingliséget, és egyáltalán nem zavarja, hogy közte és párja között nagy a korkülönbség. Fecsó nemrégiben 60 szál rózsával lepte meg szerelmét.

Olvass még többet Szegedi Fecsóról az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top