nlc.hu
Sztárok

Ő Dolph Lundgren menyasszonya

Ő a 62 éves Dolph Lundgren 24 éves menyasszonya

Újra nősülni készül Dolph Lundgren. Választottja egy 24 éves, igazán sportos, és harcias fiatal nő.
Dolph Lundgren és menyasszonya

A  62 éves Dolph Lundgren majdnem 18 évig volt házas korábban. Első felesége Anette Qviberg ékszertervező volt, akivel két közös gyermeke van. A házasság 2011-ben futott zátonyra, és ekkor a házaspár a válás mellett döntött. Az akciófilmek koronázatlan királya 2014-ben szakított akkori kedvesével  Jenny Sanderssonnal, aki egyes források szerint nemcsak a barátnője, hanem a felesége is volt, ám a frigyet soha, senki nem erősítette meg. Azóta viszonylag keveset lehetett tudni, az igazán okos Lundgren magánéletéről, egészen mostanáig. 

A férfi  júniusban ugyanis eljegyezte 24 éves barátnőjét. Emma Krokdal norvég származású és személyi edzőként dolgozik. Mivel Lundgren Svédországban született, a pár sok időt tölt Európában, és a férfi itt kérte meg Emma kezét egy hatalmas, pink gyűrűvel. Mindketten igazán elegánsak voltak a lánykérésnél, amit pezsgővel és macaronnal ünnepeltek. Egy kis kultúrát is csempésztek az Instagramra feltöltött fotókba, mivel a hátuk mögött a  Hedvig Eleonóra templom látható.

Emma Krokdal és Dolph Lundgren eljegyzése
Megnézem
Összes kép (4)

A kapcsolatról először idén januárban kezdtek cikkezni a skandináv, és az amerikai lapok. Érdekesség, hogy Lundgren idősebb lánya pont 24 éves, ahogyan a jövendő felesége, Emma is. Nem ő az első sportos, vagány, mondhatni harcos nő a színész életében. Nagyon úgy tűnik, hogy ez az ideálja, és az sem zavarja, ha egy-két játékos pofon elcsattan. Persze csak a pr kedvéért.

Kikkel járt korábban?

Dolph Lundgren korábban randizott Grace Jones énekesnővel. A kedvese volt Paula Barbieri modell, és Jenny Sandersson karate bajnok is. Utóbbi szintén 24 éves volt, amikor néhány éve randizott a színésszel.

View this post on Instagram

He’ll be ok😉 happy womens day!

A post shared by Emma Krokdal (@emmakrokdal) on

A szerelem kortalan

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top