nlc.hu
Sztárok

Palik László ezért vékony

Palik László megmutatta, minek köszönheti az alakját

Sokáig ment a találgatás, miért lett annyira vékony az egykori sportriporter, pedig a válasz rém egyszerű.

Palik László az Exatlon műsorvezetőjeként újra megszerette a tévézést, ám miután visszatért a képernyőre, a műsorvezető ismét a pletykák kereszttüzében találta meg. Hogy egész pontosak legyünk nem az egykori F-1 kommentátor volt a téma, hanem az alakja, no és az, hogy vajon miért ilyen vékony.

Palik azóta többször, többféleképpen elmondta már, hogy a rendszeres és meglehetősen kemény edzés miatt ennyire vékony, sokan mégis betegséget sejtettek a háttérben. Pedig ennek a pletykának tényleg semmi alapja: Palik László remekül érzi magát és még mindig nagyon keményen sportol.

Hogy mennyire, azt nemrég a közösségi oldalán is megmutatta: Instagram-oldalára töltött fel egy friss képet, amihez kísérőszövegként azt írta, „egy órácska futás után mindig azt érzem, hogy mintha kicseréltek volna. Fussatok, edzetek naponta, mert minden könnyebbé válik.

A műsorvezető egyébként korábban őszintén elmondta azt is, 50 éves korában miért hagyott fel az autóversenyzéssel. „Eredménytelenül nem szerettem volna, ez volt a dolog egyik része. A másik része, hogy akkortájt született meg a harmadik gyermekem, Vince kisfiam. Azt éreztem, hogy van három gyerekem, és azt a három gyereket fel kell nevelni el kell kísérni.

Olvass még többet Palik Lászlóról az nlc-n: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top