nlc.hu
Sztárok

Király Viktorék kisfia áthúzta a szülők számításait

Király Viktoréknak feladta a leckét kisfiúk, Kolen

Király Viktor és Anita kisfia, Kolen, már két hónapos. Az újdonsült szülők a nehézségekről is meséltek.

Király Viktorék kisfia, Kolen már két hónapos, az újdonsült szülők pedig arról meséltek a Story magazin legfrissebb számában, hogy milyen az élet immáron hármasban.

“Azt képzeltem, mindent tudok, és mindent úgy csinálok majd, ahogy elhatároztam. Persze hogy minden másképp van, és mindent másképp csinálunk! Ha nyűgös, mindent bevetünk, de még a tapasztalatszerző fázisban járunk….Rájöttünk, a saját módszereink a nyerők: mi dallamokkal, rigmusokkal nyugtatjuk. Nagyon jó baba, csak akkor hangos, ha éhes. Jól alszik, kivéve most, a változó időjárási frontok idején. Viktor vicces dalokkal altatja el, és én is énekelek neki” – mondta Király Viktor felesége, Anita. 

Király Viktorék tanulják a szülőséget

Király Viktor és Anita kisfia, Kolen már két hónapot. Fotó: Király Viktor/Instagram

„Nagyon tehetséges, kitartóan gyakorol… Lehúzhatom a tehetségem a vécén, vége a karrieremnek, mert anyaszerelem van, Kolen csak Anita hangjára figyel”- vallotta be Király Viktor.

Az énekes és felesége azt is elárulták, hogy ragaszkodnak ahhoz, hogy kisfiúk kétnyelvű legyen, ezért a fürdetések már most angol nyelven zajlanak.

Olvasd el a teljes interjút a Story magazin legfrissebb számában.

Story magazin legfrisebb száma Király Viktorékkal a címlapon

Király Viktoréknak a nagyszülők is sokat segítenek.

Olvass még több cikket Király Viktorról az nlc.-n:Király

(Nyitó kép: Király Viktor/Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top