nlc.hu
Sztárok

Liptai Claudiát meglepte a férje, Pataki Ádám

Liptai Claudiát meglepte a férje, Pataki Ádám minden részletet alaposan kidolgozott

Sikerült titokban tartania Pataki Ádámnak, hogy mivel készült a felesége, Liptai Claudia születésnapjára.

Két napja volt Liptai Claudia születésnapja, akit a kollégái is megleptek. A színésznő aznap is forgatott, és a Tanár stábja a szünetben várta az iskolai aulában, ahol Nagy Ervin egy hatalmas csokor virággal köszöntötte az ünnepeltet. 

Liptai Claudiát meglepték a születésnapján

Liptai Claudiát meglepték a születésnapján

Ahogy a színésznő később a Fókusz kamerái előtt mesélte: örült, hogy jól reagált, mert alapvetően ő nem szereti az ünneplést, mivel sosem tudja megfelelően kifejezni, mennyire örül. Ráadásul, nemcsak a kollégái készültek, hanem a férje is, aki a rögtönzött munkahelyi ünneplés közepén besétált egy hatalmas tortával. 

Pataki Ádám felesége kedvencét, dobos tortát sütött és Liptai Claudia kedvenc színét keverte ki a sütemény beburkolásához: 

Liptai Claudia kedvenc szín és kedvenc tortája, a dobos - ezzel készült Pataki Ádám
Megnézem
Összes kép (6)

A matematikai egyenlettel díszitett tortából jutott mindenkinek, és a 47 éves sztár azt is elárulta, hogy náluk ez a hónap egy összefüggő ünneplés, hiszen lányának, Pankának is nemrég volt a születésnapja, férje pedig július 17-én tölti be a negyvenet, így hétvégén hatalmas ünnepség lesz. 

“Végre Ádám negyven lesz idén, tehát már négyessel kezdődik az éveinek a száma, ami szintén egy jó hír. Ez egy nagyon nagy ünnepség lesz, mert ha valaki viszont imádja a szülinapot, az Ádám.”

Nézd meg, mennyire meghatotta Liptai Claudiát a köszöntés: 

Liptai Claudia elégedett az életével: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top