nlc.hu
Sztárok

Jennifer Aniston a maszk viselésére buzdít a sokkoló képpel

Jennifer Aniston sokkoló fotójával üzeni, miért viselj maszkot

Komoly téma kapcsán osztotta meg a fotóját Jennifer Aniston, aki megmutatta, miért fontos felvenni a maszkot.

A maszk viselése kapcsán a koronavírus-járvány eleje óta sok cikk, beszélgetés volt már, mennyire fontos, mennyire kell, mennyire túlzás. Jennifer Aniston kétségkívül azok táborába tartozik, akik szerint a maszk a minimum, amit megtehetünk a magunk és mások védelmében. Meg is mutatja, miért gondolja fontosnak. 

Jennifer Aniston maszkos képeket posztol, hogy felhívja a figyelmet: fontos, hogy most óvatosak legyünk (Fotó: Instagram)

Jennifer Aniston maszkos képeket posztol, hogy felhívja a figyelmet: fontos, hogy most óvatosak legyünk (Fotó: Instagram)

“Megértem, hogy a maszk ügyes-bajos és kellemetlen, De nem érzitek úgy, hogy még rosszabb, ha a vállalkozások leállnak… munkahelyek szűnnek meg…az egészségügyi dolgozók végkimerültségig dolgoznak. És oly sok életet vett el ez a vírus, mert nem tettünk eleget. Nagyon hiszek az emberek alapvető jóságában, így tudom, hogy mindannyian meg tudjuk csinálni” – a hosszú bejegyzésében kitért arra, hogy mégis sokan vannak, akik a személyes szabadságukra hivatkozva nem vesznek fel maszkot, ami a minimális erőfeszítést sem igényel. Ezért arra buzdított a fenti fotóval, hogy viseljen mindenki maszkot, aztán tovább mentés legutóbbi bejegyzése sokkolta az embereket. Jennifer Ansiton egy barátját mutatta meg, aki lélegeztetőgépre volt kötve és ahogy a hosszas bejegyzésből kiderült: Kevin erős, egészséges és sportos ember, ennek ellenére a vírus leterítette. 

“Utóirat: Ezt a fotót április elején készítettem, és Kevin engedélyt adott rá, hogy megosszam. Hála az égnek, már majdnem teljesen felépült! Köszönet mindenkinek, aki imádkozott érte” – írta a bejegyzés végére a színésznő. 

Egy nap alatt 4,8 millióan fejezték ki egy szívvel a tetszésüket és 50 ezren szóltak hozzá Aniston gondolataihoz. 

Maszkviselés kapcsán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top