nlc.hu
Sztárok

Horányi Juli férjhez ment Dénes Viktorhoz

Horányi Juli férjhez ment és megható, ahogy Dénes Viktornak szerelmet vallott

Összeházasodott Horányi Juli és Dénes Viktor, az esküvőt családi-baráti körben ünnepelték.

Amikor Horányi Juli bekerült az X-Faktorba, tudni lehetett, hogy nehéz időszak volt az életében, mert akkor ért véget a párkapcsolata. Később ugyan az énekesnő maga mondta el, hogy ismét szerelmes és a párja szakmabeli, de ennél többet nem árult el róla. Juli és Dénes Viktor párosát akkor emlegették először együtt, amikor a színész-rendező és az énekenő 2017-ben együtt dolgozott a Boldogság… című színházi előadáson, és csak később derült ki: nem csak munkakapcsolat van közöttük. 2019-ben eljegyezték egymást és annyit lehetett tudni, hogy nem akarják halogatni az esküvőt.

Horányi Juli nemrégiben a leánybúcsújáról osztott meg fotókat: 

Májusban ünnepelte a pár az ötödik évfordulójukat, most hétvégén pedig kimondták a boldogító igent családtagok, barátok előtt.

Horányi Juli és Dénes Viktor

Horányi Juli az Instagram oldalán ezzel a képpel köszöntötte a párját az ötödik évfordulójukon, májusban (Fotó: Instagram/Horányi Juli)

A Barabás villában tartott fogadásról a menyasszony bejegyzéséből derült ki, hogyan sikerült. 

“IGEEEN! Ezt mondtam, mikor az Anyakönyvvezető feltette tegnap a nagy kérdést. A válaszom olyan őszinte örömmel szakadt ki belőlem, hogy a násznépünkből kitört a nevetés és meg is tapsoltak. 
A tegnapi nap volt életem egyik legszebbje és hihetetlen, hogy nekünk mennyi kedves és szeretnivaló, fantasztikus családtagunk, barátunk, ismerősünk van, akik mind ott voltak körülöttünk. Csodálatos volt osztozni velük és látni a mosolyt az arcukon és érezni, hogy szeretnek és támogatnak minket. 
Mi pedig nagyon jól elvoltunk, lazán, egyszerűen, ahogy szoktuk, csak semmi túlzás, semmi sallang, ilyenek vagyunk. Köszönöm, köszönöm, köszönöm a családomnak, a barátaimnak, minden jelenlévőnek a tegnapot és köszönöm Neked @actorviktor hogy a feleséged lehetek, nagyon szeretlek!”

A menyasszonyi ruhából sajnos nem sokat mutatott meg Horányi Juli: 

Sztárok, akik nem verik nagydobra az esküvőjüket: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top