nlc.hu
Sztárok

9 hírességek, aki beleszeretett a rajongójába

Az élet írta a romantikus forgatókönyvet: 9 híresség, aki a rajongójába szeretett bele

Meddig tart a tűz egy olyan házasságban, ahol a híresség összeköti az életét egy rajongójával? Mutatunk néhány példát.

Se veled, se nélküled

Maureen Cox szinte minden Beatles koncerten ott volt, amit a Cavern Clubban adott a banda. A fodrászként dolgozó nőt, aztán egy nap észrevette Ringo Starr is, és az egyik fellépés után randira hívta. 1965-ben a világsztár zenész megkérte Maureen kezét, alig néhány nappal azután, hogy rájöttek: a nő gyereket vár. Tíz évig voltak együtt, ez idő alatt három gyerekük is született.

A Beatles feloszlása azonban az ő házasságukra is rossz hatással volt. Ringo rendszeresen félrelépett, függőségeivel is folyamatosan harcolt, ez végérvényesen megpecsételte a házassága sorsát. Maureen is más férfi karjában próbált vigasztalódni, egyes hírek szerint ez a férfi George Harrison volt. Végül akkor adták be a válópert, amikor Ringo Starr félrelépett Nancy Lee Andrews modellel. Maureen annyira depressziós volt a válás után, hogy megpróbálta eldobni az életét. Az asszony 1994-ben halt meg leukémiában,a kórházban ott volt mellette egykori férje is.

Fotó: Keystone/Hulton Archive/Getty Images

Fotó: Keystone/Hulton Archive/Getty Images

24 karátos találkozás

Az ékszertervező Jennifer Meyer 2003-ban a Vágta című film forgatásán találkozott Tobey Maguire-rel, akinek mellesleg hatalmas rajongója is volt. Az interjúk szerint ez bizony szerelem volt első látásra, három évvel később már az első gyerekük születését ünnepelte a pár, 2007-ben pedig az igent is kimondták. A házasságot a második gyerekkel próbálták megmenteni, ám mindketten rájöttek, hogy ami tíz évvel korábban még működött, az ma már egy halott szerelem. 2017-ben mondták ki a válásukat. Állítólag a barátság megmaradt köztük.

Fotó: Stefanie Keenan/Getty Images for The Daily Front Row

Fotó: Stefanie Keenan/Getty Images for The Daily Front Row

Szerelem a koncerten

Gáspár Laci harmadik feleségét, Nikit, egy koncerten ismerte meg. Akkoriban éppen mélyponton volt, amiért zátonyra futott a korábbi kapcsolata, és egyik fellépésről a másik rohant. Az egyik koncertjén azonban azonnal megakadt a a szeme egy gyönyörű lányon, ő volt Niki.

„Emlékszem, a közönség soraiban állt, a tekintetünk találkozott. Az előadás után néhány rajongóm autogramra várt a kijáratnál, Niki is köztük volt. Megkértem, maradjon még egy kicsit, mert meg szeretném ismerni. Később direkt ugyanabba az edzőterembe mentem, ahová ő is járt, hogy minél többször láthassam, és beszélgethessek vele” – ezt mesélte a megismerkedésükről Laci a Meglepetésnek. Ma már tudjuk, hogy ez a koncert bizonyos szerelmet, házasságot és közös gyereket hozott a párnak, akik a Nyerő Páros, majd a Maradj haza magadnak! forgatásán betekintést engedtek az életükbe. 

Forrás: RTL Sajtóklub

Forrás: RTL Sajtóklub

Rajongó és színész párosítás

Jöjjön egy újabb szerelmi történet az Egyesült Államokból. Alice Kim 19 éves volt, és egy étteremben dolgozott Los Angeles belvárosában, amikor egyik nap, a kedvenc színésze, Nicolas Cage besétált az üzletbe. Cage ebédelni indult, de szerelmet talált. Bár húsz évvel idősebb volt a lánynál, imponált neki a nő rajongása. Így esett, hogy a színész randizni hívta a pincérnőt, akivel 2004-ben házasodtak össze, és Alice hamar várandós is lett. Ám a nagy rajongás, és a nagy szerelem nem tartott sokáig. Két évvel később már el is váltak.

Fotó: Francois G. Durand/WireImage

Fotó: Francois G. Durand/WireImage

Gyanta helyett randizás

A 90-es évek közepén Patrick Dempsey színész időpontot kért egy Los Angeles környékén található szépségszalonba. Itt dolgozott Jillian Fink kozmetikus-sminkmester is, aki nagyon megörült, amikor meglátta a kedvenc színésze nevét az előjegyzési naplóban. Ám Jillian sokáig azt hitte, hogy csak a kollégái ugratják, így igazán meglepődött, amikor Dempsey valóban megjelent a kezelés időpontjában. Hamar vad flörtölésbe kezdtek, és az első randira sem kellett sokat várni. 1999-ben házasodtak össze, és három gyerekük született. Ám a Grace klinika sikerei alatt elhidegültek egymástól, és 2015-ben az asszony beadta a bíróságra a válóperes iratokat. A színész azonban foggal-körömmel ragaszkodott ahhoz, hogy megmentsék a házasságukat, és szerencsére ez sikerült is nekik, a válópert is lefújták. „A pároknak meg kell tanulniuk beszélgetni, kommunikálni és nyitottnak lenni. Nem szabad ellustulni a házasságban. És a sok szex is segít” – mondta Dempsey egy interjúban.

Fotó: Fred Duval/FilmMagic

Fotó: Fred Duval/FilmMagic

Szerelem a versenyzővel

Hogy Gyuricza Dóri a Konyhafőnök műsornak, vagy Rácz Jenő séfnek volt nagyobb rajongója a forgatások előtt, azt nem tudjuk, de az biztos, hogy a felvételek után, már Jenőt imádta. Gyuricza a Konyhafőnök – Visszavágóban az elődöntőkig jutott, és bár nem lett győztes, de egy szívet azért sikerült meghódítania.

„Amikor Dóri besétált a stúdióba, egyből szimpatikus volt, és természetesen azt is láttam, mennyire csinos. Ennek ellenére sokáig nem kezeltem másként. (…) Minden versenynap végén átbeszéltem a versenyzőkkel, hogy mi történt, miben voltak jók, miben hibáztak, majd a végén öleléssel váltunk el. Egyszer csak azt vettem észre, hogy őt jobb megölelni, mint a többieket. Egy idő után pedig már csak azt vártam, hogy megölelhessem, és ezt ő is észrevette, sőt, ő is így érezte” – magyarázta később Rácz Jenő, aki csak a versenyző kiesése után hívta el Dórit randira.

Fotó: Smagpictures/Olajos Piroska

Fotó: Smagpictures/Olajos Piroska

Munka, rajongás, szakítás

Ugyan már vége, de bizony Jolly és Suzy házassága is nagy rajongással indult még 2006-ban. Suzy kezdetben „csak” táncoslány volt a Románcokban, ám később Jolly mellett énekelt is. Ám nem egyszerűen munka hozta őket össze, hanem az egymás tehetsége iránti rajongásuk is.

Megláttam Suzyt a színpadon, és hát nekem, aki nagyon szereti a nőket, egyből megtetszett. Mondtam is, hogy nekem ez a lány kell… Ráadásul az ilyen Playmate-lányok, mint ő, nem nagyon szeretik a mulatószenét, de Suzy imádja” – mondta még korábban Jolly az RTL-nek. De Suzy is nagyon rajongója volt egykori párjának. „Zeneileg, kinézetileg és emberileg is nagyon megtetszett nekem Jolly. Pont hozzám van teremtve”- ecsetelte a nő akkor. Ma már tudjuk, hogy nem egymásnak lettek teremtve.

Fotó: Smagpictures/Nagy Zoltán

Fotó: Smagpictures/Nagy Zoltán

Két híresség is rajonghat egymásért

Gwyneth Paltrow nem egy félős nő, az már biztos. Két Coldplay koncertet is végigtáncolt, majd a második után megszerezte a frontember, Chris Martin számát, és felhívta, hogy hangot adjon rajongásának. Persze, csak a banda zenéjét éltette, ám Chris azonnal randira hívta az Oscar-díjas színésznőt. 2003-ban össze is házasodtak, s két csodaszép gyermekük született. Valami azonban kihűlt, mert 2016-ban a válás mellett döntöttek. Martin azóta, a Szürke ötven árnyalata filmek főszereplőjével jár, Paltrow pedig tavaly mondta ki az igent új párjának.

Fotó: Kevin Mazur/Getty Images for J/P Haitian Relief Organization

Fotó: Kevin Mazur/Getty Images for J/P Haitian Relief Organization

Szerelem a bárpultban

2003-ban Matt Damon a Túl közeli rokont forgatta, amikor nagy változás állt be az életében. „Amikor befejeztük a forgatást Hawaii-n, akkor kezdődtek a munkálatok Miamiban. Igazából soha nem mozdultam ki korábban ebben a városban, szóval egyik este, a forgatás után, néhány srác azt mondta a stábból, hogy elmennek meginni pár sört, akarok-e velük menni? Azt válaszoltam, nem igazán van hozzá kedvem, de szinte szó szerint magukkal rángattak”- emlékezett vissza a színész erre az időszakra egy amerikai tévéműsorban. A csapat végül egy helyi bárban kötött ki. Itt dolgozott ekkoriban Luciana Barroso is, aki nagyon kedvelte Damon filmjeit.

„Emlékszem, hogy tele volt a bár, de én a tömegen keresztül is megláttam Lucianát, és nem tudtam másra figyelni. Azóta sem tudok”– mesélte a nagy találkozásról Damon, akit hamar felismertek a rajongók és egy ponton sok volt ez számára. Azt már Luciana első és egyetlen interjújából tudjuk, hogy a nő bújtatta el a színészt a bárpult mögött. Ott sörözött a legnagyobb nyugalomban egyedül, amíg Barroso kiszolgálta a vendégeket.

Fotó: by Phillip Faraone/FilmMagic

Fotó: by Phillip Faraone/FilmMagic

„Egy ponton mondtam neki, ha a pult mögött akar gubbasztani, hát legyen, viszont ne csak üljön ott, hanem dolgozzon is. Mivel Matt korábban alakított már pultost az egyik filmjében, hamar belejött a munkába. Rengeteg borravalót gyűjtött nekem aznap este”- mondta az ausztrál Vouge magazinnak Barroso. Amikor megismerkedtek, a nőnek már volt egy kislánya, akit egyedül nevelt.

„Matt többször próbált elhívni, hogy menjek el vele, és a kollégáival meginni valamit, de én azt mondtam, hogy egyedülálló anya vagyok, akit vár otthon a gyereke, nem fogok kocsmákba menni. Ám őt ez nem riasztotta el, azt mondta, hogy ez az egyik olyan dolog, amit annyira szeret bennem, hogy anya vagyok és ez a prioritásom. Néhány srácnak talán bonyolult lett volna ez a helyzet, de neki nem volt az.”

Két évvel az első találkozás után Damon eljegyezte az asszonyt, majd három hónappal azután egy visszafogott ceremónián, a New York-i városházán összeházasodtak. Három közös lányuk van, de Damon sajátjaként neveli, Barroso korábbi házasságából született lányát is. „Hogy mi a házasságunk titka? Nos, én egy civil nőt vettem feleségül. Hétköznapi életünk van, nincsenek benne botrányok, és ezért nem is tudnak botrányokról írni a lapok. Az, hogy összekötöttem az életemet Lucianával a lehető legjobb döntés volt, amit valaha meghoztam”- fogalmazott Damon.

Sztárok, akik…:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top