nlc.hu
Sztárok

Bordán Lili a szülésről és az anyaságról.

Bordán Lili a lánya születéséről: “Megértettem, hogy szükség van a gyors beavatkozásra”

Néhány hete megszületett Bordán Lili a kislánya, az újdonsült édesanya most először mesél az elmúlt időszakról.

Bordán Lili elismert színésznő az Egyesült Államokban, és szép karriert épített fel, most azonban egy egészen másfajta szerepről mesélt. Exkluzív interjút adott a színésznő a magyar Marie Claire magazinnak, ahol bensőséges részleteket osztott meg a szülésről és az azóta eltelt időszakról. 

“Egyáltalán nem úgy, ahogy elterveztük… Nehéz szülés volt, komplikációk adódtak, de mégis gyönyörű élmény maradt” – kezdte Lili, aki eredetileg úgy tervezte, hogy otthon szüli meg a gyerekét szülésznő és dúlák segítségével, de két és fél nap vajúdás után már nagyon kimerült. Bár ő még kitartott volna, a szakemberek azt javasolták, menjenek kórházba, és azonnal telefonált. 

“Ott azt mondták, van egy jó és egy rossz hírük. A jó az, hogy a szülésznő velem maradhat a szülésnél, a rossz hír pedig az, hogy amin eddig átmentem, az azonnali császármetszést kíván. Abban a pillanatban nem akartam tovább küzdeni a természetes szülésért, hanem minden segítséget azonnal elfogadtam, mert megértettem, hogy szükség van ezen a ponton a gyors beavatkozásra.”

Szerencse volt, hogy így döntött Lili és a férje, mert a kisbabájuk nyakára tekeredett a köldökzsinór, mivel 2,3 kilós baba sokat mozgott az anyaméhben. Végül császármetszéssel jött világra a kicsi, aki a Clio nevet kapta.

A szülők nem tudták a gyerek nemét a születésig, és sokáig nem tudtak abban sem megegyezni, hogyan kereszteljék el, de Lili szerint jól döntöttek, mert Clio belenőtt a nevébe és a vezetéknévvel is alliterál. 

“Amerikában, amikor megszületik egy gyermek, nem kell azonnal nevet adni neki, mert a karszalagjára az édesanyja neve kerül. Így nekünk is volt néhány napunk eldönteni, hogyan fogjuk hívni a kisbabánkat.”

Bordán Lili a kislányával.

Bordán Lili a kislányával (Fotó: Instagram)

További részletek a Marie Claire interjúban olvashatók arról, hogyan regenerálódott a műtét után a színésznő és hogy áll most a munkáival.

Bordán Liliről még: 

(Címlap kép: Gettyimages) 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top