nlc.hu
Sztárok

Röhögőgörcsben törtek ki a műsorvezetők az RTL Klubon

Alig bírták folytatni a forgatást az RTL műsorvezetői

Az RTL Klub műsorvezetői, Tuka Niki és Nagy Alexandra nagy nevetségben törtek ki.

Újabb kihívással kellett szembenéznie az RTL Klubon látható Édesítőben a Barátok közt színésznőjének, Nagy Alexandrának és Tuka Nikinek. Feladatuk ezúttal az volt, hogy bizonyítsák, melyikük lenne alkalmasabb modell. Rátermettségük a műsorvezetők egy rögtönzött divatbemutató keretében bizonyították.

„Voltam már hasonló helyzetben, vonultam végig kifutón, így számomra nem volt ismeretlen ez a terep. Niki számára azonban igazi kihívást jelentett” – mondta a műsorvezető, akinek kollégája valóban feszélyezve érezte magát ebben a szituációban.

Nagy Alexandra új szerepben

Nagy Alexandra műsorvezetőként is helyt áll. (Fotó: Nagy Alexandra/Instagram)

„Tőlem ez nagyon távol áll. Reménykedtem, hogy csak az első ruha szett színe miatt, mert ilyen erős zöld kombinációt még sosem viseltem. Alex meg is jegyezte, hogy hasonlítok gyerekkori önmagára. Egy farsang alkalmával ugyanis Saláta Sárának öltözött és tetőtől talpig zöldben pompázott. Ezen mindketten jót nevettünk” – árulta el Tuka Niki, aki később még nagyobb nevetéshullámban tört ki kolléganőjével.

„A következő ruha szettben egy pillanatra úgy éreztük magunkat, mint két, bevásárlásra induló háziasszony. Fel is dobtam a labdát, hogy elmegyek, megnézem, mennyi a túró a piacon. Niki pedig rávágta, hogy vesz dinnyét. Ebből pedig hatalmas összenevetés lett, hiszen a táskáink olyan minik voltak, hogy abba egy dinnye nem igazán fért volna bele. Percekig nevettünk az helyzeten, alig bírtuk folytatni a forgatást. Így Nikinek is sikerült kellemes emlékké tenni élete első divatbemutatóját” – tette hozzá Nagy Alexandra. 

Olvass még Nagy Alexandráról az nlc-n!

(Nyitó kép: Nagy Alexandra/Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top