nlc.hu
Sztárok

Húsos desszert A Konyhafőnökben

A Konyhafőnök zsűrije nem hitt a szemének: János húst tett a desszertjébe

Hússal próbált desszertet villantani az oroszlányi fiatalember, nem járt sikerrel.

Lezárult az első középdöntő a megújult Konyhafőnökben. A csapatfőzések során leggyengébben teljesítő triók tagjai egyéniben mérték össze tudásukat: retró fogásokkal várta őket a zsűri az első feladatban, míg a másodikban savanyúságokkal kellett dolgozniuk.

Ötves János

János húsos desszertje nem jött be a zsűrinek – Fotó: RTL Klub

Ötves János hússal próbált desszertet villantani: Hortobágyi palacsintát tálalt tejszínnel és ribizlivel a tetején. “Nem igazán érzem, hogy desszert lenne. Simán mondanám előételnek, de ez semmiképpen sem desszert” – értékelte Sárközi Ákos. 

Fördős Zé teljesen meglepődött János fogásán. “Az, hogy hús van egy desszertben, én ezt nem tudom hova tenni. Lehet, hogy van olyan nyitott szellemiségű ember, aki el tudna fogyasztani jó ízűen egy töltött káposzta után egy húsos palacsintát tejszínhabbal és gyümölcsökkel, az nem én vagyok” – jelentette ki az édesapjával 4 éves kora óta együtt dolgozó gasztrovlogger.

Az oroszlányi fiatalember a főzőnap során amúgy gyengén teljesített, ezért arra kérte Fördős Zé, hogy vegye le a kötényét és hagyja el a konyhát. A kiesés keserűségét azonban Sárközi Ákos édesítette meg azzal, hogy fejlődési lehetőséget kínált versenyzőjének az egyik éttermében.

Olvass még A Konyhafőnökről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top