nlc.hu
Sztárok

Köllő Babett a dekoltázsáról

Köllő Babett a hétköznapokban örül, ha nincs rajta szemfesték

A Sztárban sztár új zsűritagja nem törődik a gyűlölködő kommentekkel és élete bókjának tekinti, hogy Liptai Claudiához hasonlították.
Köllő Babett

„Hallom, hogy a dekoltázsom megint kiverte a biztosítékot” – kezdte Köllő Babett a Blikknek adott hosszú interjúját, amiben elárulta, egyáltalán nem érdeklik a gonosz, személyeskedő, esetleg gyűlölködő kommentek, amiket a külseje, vagy épp az öltözködése miatt kap. Hozzátette, a Sztárban sztár című műsorban viselt ruhának ráadásul élete bókját köszönheti:

„Harsányi Levi barátom egy műsorban említette, hogy kaptak egy SMS-t, hogy senki nem szólt a Köllő Babettnek, hogy nem kell Liptainak lennie? Ez életem bókja volt. Az a nő egy etalon” – mondja Babett, akit a luxusfeleség jelző sem zavar; pontosan tudja ugyanis, mit köszönhet a műsornak.

A Sztárban sztár új zsűritagja az interjúban őszintén beszélt arról, hogy a családját időnként zavarja a népszerűsége, hogy rengeteg tisztességtelen ajánlatot kap – férfiaktól és nőktől vegyesen, és hogy otthon egyáltalán nem játssza a végzet asszonya szerepet.

Most éppen a könyvelőhöz megyek és farmerben, edzőcipőben vagyok, smink nélkül. Egyáltalán nem játszom a végzet asszonya szerepet, a hétköznapokban az a tréningruhás, farmert hordó csaj vagyok, aki örül, ha nincs rajta szemfesték.”

Tudj meg még többet Köllő Babettról az nlc-n: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top