nlc.hu
Sztárok

Drága örökösök negyedik évada

Megvan, mikor indul a Drága örökösök negyedik évada

A Drága örökösök záró évaddal tér vissza a képernyőre. A negyedik évadban ismét izgalmas fordulatok várhatóak Ökörapáti lakóinak életében.

A Drága örökösök három évadon át óriási sikerrel futott az RTL Klub képernyőjén, 2020. szeptember 21-én, hétfőn este pedig érkezik a negyedik évad. Jó hír a sorozat rajongóinak, hogy szeptember 18., péntektől az RTL Most+-on már megnézhetik az évadnyitó epizódot, és a folytatásban is a közönségkedvenc sorozat összes része a televíziós premier előtt egy nappal már megtekinthető lesz az online platformon. A történet szerint egy falusi nagypapa halála után kiderül, hogy az öreg hatalmas vagyont hagyott a vidéki életből már kiszakadt, fővárosban élő három gyermekére és két felnőttkorú unokájára. A 612 millió forint azonban csak úgy lehet az örökösöké, ha vállalják, hogy egy évre visszaköltöznek szülőfalujukba, Ökörapátiba.

Az új évadban folytatódik a hajsza a felbecsülhetetlen kincs után, a Szappanos család tagjai pedig tovább bonyolítják a szálakat az örökség körül, miközben egyre közelebb kerülnek a feltételként kiszabott egy év végéhez. A Drága örökösök akciódúsnak ígérkező negyedik évada során eddig mindenki előtt titkolt részletek derülnek ki Kálmán bácsi múltjáról. Tibi nem adja fel a családja utáni nyomozást, és a család ellenségei is egyre közelebb kerülnek Ökörapátihoz. Az örökösök mellett Ökörapáti többi lakójára is újabb kalandok várnak: Renátóék nagy utazásra készülnek, Olga új szövetségesekre talál, Józsi és Attila életét gyökerestül megváltoztatja a hazatérő Ibolya. Mónika és Nándi kapcsolata új szintre kerül, Tomika tovább kergeti a szerelmet, Kristóf és Panna elszakadása nehézségekbe ütközik, Subicz küzd a polgármesteri cím megtartásáért, Mihály végre a sarkára áll, Lali, Stefi és Kata szerelmi négyszöge pedig ismét meglepetéseket tartogat.

Drága örökösök 4. évad rtl klub

Fotó: RTL Klub

Ez is érdekelhet:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top