nlc.hu
Sztárok

Shane Tusup edzi Dzsudzsák Balázst

Shane Tusup edzi Dzsudzsák Balázst

Dzsudzsák Balázs 108-szoros válogatott labdarúgó Shane Tusup közreműködésével hozza magát formába.
Dzsudzsák Balázs

Shane Tusup irányításával folytatja felkészülését Dzsudzsák Balázs. A 108-szoros válogatott, háromszoros magyar bajnok labdarúgónak jelenleg nincs csapata, és a magyar válogatott keretéből is kimaradt. Mégis úgy gondolta, hogy a folyamatos edzés mellett a plusz edzőtermi munka segíthet neki, hogy a legjobb formába hozza magát – írja az Eurosport.

A focista elmondta, hogy korábban már többször fel akarta hívni Shane-t, de mostanáig ez elmaradt. Aztán egy hete találkoztak, Tusup pedig biztosította Dzsudzsák Balázst arról, hogy tudna neki segíteni.

Közzétette: Shane Tusup – 2020. szeptember 9., szerda

„A pályafutásom ezen szakaszában szerettem volna, ha egy erős, kemény, elismert szakember irányítja a fizikális felkészülésemet. Sikeres karriert tudhatok eddig magam mögött, ahogy Shane is komoly sikereket ért el az úszásban, újabban pedig a labdarúgásban is. Tudom, hogy kemény munkával mit ért el a sportolóival, bízom a szakértelmében. Hiszek abban, hogy az élet nem véletlenül hozza össze az embereket egymással, biztos vagyok benne, hogy nagyszerűen alakul majd a közös munka”

– mondta Dzsudzsák Balázs.

Közzétette: Shane Tusup – 2020. szeptember 9., szerda

Az első edzésen már túl is van a Tusup-Dzsudzsák páros, amire egy budapesti fitneszteremben került sor.

Az első foglalkozásról mindketten nagyon pozitívan nyilatkoztak, Tusup pedig bízik abban, hogy a segítségével Balázs hamarosan az eddigi legjobb formájában léphet újra pályára.

(Kiemelt kép: MTI/Illyés Tibor)

Még több cikk Dzsudzsák Balázsról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top