nlc.hu
Sztárok

Járai Máté és a felesége kapcsolata lassan alakult szerelemmé

Járai Máté félt igent mondani Kírának, mert túl jó barátok voltak

Minden párnak megvan a maga története, hogyan kezdődött a kapcsolatuk. Most a Nyerő páros versenyzői, Járai Máté és Járai Kíra mesélnek erről.

Nemrég ünnepelte Járai Máté és Járai Kíra a 21. évfordulójukat, a színész mégis olyan lelkesedéssel beszél a párjáról, mint egy kamasz szerelmes. Pedig annak idején éppen ő volt az, aki nem mert belevágni ebbe a kapcsolatba. Évekig csupán osztálytársak voltak, aztán nagyon jóban lettek, és annak ellenére, hogy a környezetük folyton összeboronálta őket egymással, szentül hitték, hogy létezik fiú és lány között barátság. 

Jarai Kíra és Járai Máté a Nyerő páros 2020 versenyzői

Jarai Kíra és Járai Máté, a Nyerő Páros idei versenyzői (Fotó: Sajtóklub)

„Egyszer a szülők elutaztak, Kíra beborozott egy kicsit, és akkor mondta nekem, ő el tudja képzelni, hogy több is legyen közöttünk. Én akkor baromira berezeltem” – mesélte a színész a Nyerő Páros kapcsán adott Fókusz-interjúban. Kíra szerint Máté konkrétan lefagyott, látszott, hogy nem tud mit kezdeni a helyzettel.

„Nem gondoltam, hogy Kírának mint pasi bejövök, de nagyon jólesett, csak megijedtem attól, hogy ha a barátságunk rámegy, akkor annyit nem ér az egész. Nem ment rá, ennek bizonyítéka, hogy 21 éve vagyunk együtt.”

Máténál lassabban alakult át a barátság szerelemmé, de nem ők az egyetlen olyan pár a műsorban, ahol a nő kezdeményezett. 

A Nyerő Páros versenyzői, Dér Heniék és Járai Mátéék is mesélnek arról, hogyan készültek a műsorra: 

A Nyerő Páros idei évadáról: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top