nlc.hu
TV-sztárok

Járai Máté nyaralót vett a feleségének

Járai Máté nyaralót vett a feleségének, nem is akármilyet!

A 21. házassági évfordulójukra Járai Máté egy nyaralóval lepte meg a feleségét, Kirát. A háznak komoly jelentősége van az életükben.

Rengeteget forgat és próbál Járai Máté, aki élvezi a pörgést és hogy hamarosan elkezdődnek a színházi próbák is, mert jóval előbb kezdődik az őszi évad, mivel most pótolják majd az elmaradt előadásokat. 

A Reggeliben mosolyogva mesélt a munkájáról, és kiderült, sok elismerést kap a Pesti balhéban nyújtott alakításáért, és hogy egy új forgatáson dolgozik, amiről egyelőre nem beszélhet. A saját tippünk, hogy ez Dobó Kata új készülő filmje, amelyben több ismet név mellett valószínűleg Mátét is láthatjuk majd. A színész ígérete szerint holnap minden kiderül.

Bőbeszédűbb volt a magánéletével kapcsolatban. Máté és felesége 21 éve házasok, és a mai napig szerelmes a színész Kirába, akit igyekszik időről időre meglepni. Nemrég lett kész az a nyaraló, amit Máté a házassági évfordulójukra vett.

“Igazából az a rövid sztori, hogy ez a nyaraló a feleségem családjáé volt, amikor a szülők elváltak, akkor eladták ezt a nyaralót 20 évvel ezelőtt. Mi ’99 február elsején itt jöttünk össze, ebben a nyaralóban, és 20 évvel később, a 15. házassági évfordulónkra visszavettem ezt a házat, mert akik megvették tőlük, azok eladták. Gyakorlatilag majdnem ugyanazt a kulcsot visszaadtam neki, a ház most lett kész.”

Törőcsik Mari unokája, Járai Máté és felesége, Kira

Járai Máté és felesége, Kira 21 éve házasok (Fotó: Instagram)

A vásárlást Máté és Kira megbeszélték, a felújítást pedig együtt végezték, és teljesen átalakították a régi horányi házat. A színész egy ideig vacilált, vajon jó döntés-e a régi házat megvenni vagy jobb lenne inkább valami újba kezdeni, de végül annyira felújították a nyaralót, mintha új lenne.

Ritka alkalom, hogy Máté mesélt a nagymamájáról, Törőcsik Mariról is, akivel az egyik kedvenc közös képe is bekerült az adásba. 

Sztárok, akik szeretnek meglepetést okozni: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top