nlc.hu
Sztárok

Sebestyén Balázs látja a párkapcsolati nehézségeket is a Nyerő Párosban

Sebestyén Balázs: „Rommá lesznek szívatva a celebek a Nyerő Párosban”

Párkapcsolati hullámvölgyekből idén sem lesz hiány, Sebestyén Balázs szerint a mostani évad keményebb a korábbiaknál.

Szeptember 21-én visszatér a Nyerő Páros, az új évad pedig a korábbiaknál is komolyabb kihívásokat tartogat a versenyzőknek. Idén nyolc pár költözik be a Nyerő Páros-villába és küzd meg a Nyerő Páros címért. A csata a már ismert, de mindig meglepetéssel szolgáló luxusvillán és a kőbányán túl további helyszíneken is zajlik a történet. Ezúttal is vegyes társaságot hoztak össze a műsor készítői, és borítékolható a párok közötti feszültség is. 

Ahogy már írtuk, idén ők szállnak ringbe a trófeáért: 

  • Dér Heni és Bakos Gergő
  • Rácz Jenő és Gyuricza Dóra
  • Dallos Bogi és Puskás Peti 
  • Zámbó Krisztián és Takács Zsuzsika
  • Czutor Zoli és Czutor-Kilián Zsanett
  • Szalay Bence és Czanka Mercédesz
  • Járai Máté és Járai Kíra
  • Dudás Miklós és Szigligeti Ivett 
Sebestyén Balázs, Kabát Peti és a Nyerő Páros 2020 versenyzői: (Fotó: Sajtóklub)

Sebestyén Balázs, Kabát Peti és a Nyerő Páros 2020 versenyzői (Fotó: Sajtóklub)

Idén is Sebestyén Balázs a műsorvezető, játékmesterként a segédje ezúttal is Kabát Peti. Ahogy azt sejteni lehet, szem nem marad szárazon, de az mindig kérdés, hogy a könnyek a sírásnak vagy a nevetésnek köszönhetők. A pároknak nemcsak a játékokon kell bizonyítaniuk az erejüket, ravaszságukat, hanem ügyesen kell taktikázniuk, játszaniuk a villában is, ahol együtt töltik a napjaikat. Mindannyiuk számára a cél az, hogy ők álljanak ott az utolsó szimpátia-szavazáson, ők kapják a többi pártól a legtöbb szavazatot és az övék legyen a Nyerő Páros-trófea.

Nyerő Páros 2020 műsorvezetője Sebestyén Balázs, a játékmester Kabát Peti

Nyerő Páros 2020 műsorvezetője Sebestyén Balázs, a játékmester Kabát Peti (Fotó: Sajtóklub)

„Nagyon szeretem ezt a formátumot csinálni, nagyon összetett munka, nagyon sok munka. Egyrészt van egy kőkemény reality, amikor a párok egymás agyára mennek abból a szempontból, hogy nyilván elindul a taktikázás. Kettő, a párkapcsolaton belül is látunk nagyon sok mindent, hullámvölgyet, sírást-nevetést. Három, ott vannak a játékok, ami hol veszélyes, hol durva és az egészet körbeveszi egy idézőjel, ami nagyon vicces, könnyed és laza, hogy azért rommá vannak szívatva a celebek és hírességek ebben a játékban” – mondja Balázs.

Nyerő Páros minden versenyzőnek tanulságos:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top