nlc.hu
Sztárok

A koronavírusos Vajna Tímea állapota

Nagyon aggasztó Vajna Tímea állapota, károsította a tüdejét a koronavírus

Súlyos szövődményekkel kezelik Andy Vajna özvegyét.

Vajna Tímeát nagyon legyengítette a koronavírus, ráadásul a fertőzés miatt a tüdejében szövődmény alakult ki – tudta meg a Blikk. A 37 éves özvegynek kezelésekre is kell járnia a tüdőgyógyászatra.

vajna tímea

Vajna Tímea párján hamarabb átment a koronavírus, míg a fiatal özvegy nagyon megszenvedi a fertőzést (Fotó: smagpix/Birton Szabolcs)

 „Mivel nagyon fáj még a tüdőm, valamint az egész mellkasom nyilall felül, a pulmonológiára kell mennem a visszamaradt szövődmények miatt, mert gyógykezelésre szorulok. (…) Sportolni, futni egyáltalán nem bírok, mindentől kifulladok. (…) Valószínűleg tüdőgyulladásom van” – árulta el az Ibizán kirabolt Vajna Tímea, aki egy külföldi utazása során, augusztus elején kapta el a koronavírust.

Párja, Zoltán szervezetét is megtámadta a koronavírus, mert ő is vele volt az ominózus szülinapi bulin – amin Andy Vajna barátját ünnepelték –, de ő már leküzdötte a betegséget, hála az erős immunrendszerének.

Olvass még Vajna Tímeáról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top