nlc.hu
Sztárok

Sárközi Ákossal dolgozik a Konyhafőnök kiesője

A Konyhafőnök kiesője már el is kezdte a közös munkát Sárközi Ákossal

Bár a Konyhafőnök főnyereményéért ő már nem küzdhet, így is hatalmas lehetőség előtt áll.
Ötves János

Az oroszlányi Ötves János kis túlzással egy ország szívébe lopta be magát a megújult Konyhafőnök kék csapatának versenyzőjeként: sajátos stílusa, egyedi meglátásai és végtelen alázatossága miatt nem csak a csapatfőnöke, Sárközi Ákos, de a másik csapat séfje, Rácz Jenő és Fördős Zé is megkedvelte a fiút.

Jánosnak végül fel kellett adnia a Konyhafőnök fődíjáról szőtt álmait, a csapatversenyeket követően távoznia kellett ugyanis a versenyből – de nem üres kézzel. Séfje, Sárközi Ákos János kiesése napján úgy fogalmazott: olyan szakmai alázat van a fiúban, ami kevés ember sajátja, épp ezért szeretné őt támogatni. Megfogalmazta, hogy bármelyik éttermében szívesen látja őt, hogy együtt dolgozhassanak – emlékeztet a Blikk.

A lap Sárközi Ákos közösségi oldalán kiszúrta azt is, hogy az említett közös munka minden bizonnyal el is kezdődhetett; Ákos és János ugyanis közös képet osztottak meg a séf Textúra nevű étterméből azzal a kísérőszöveggel, hogy: János a konyhában.

Olvass még többet Sárközi Ákosról az nlc-n: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top