nlc.hu
Sztárok

Szulák Andrea a TV2-ön debütál

Ebben a műsorban tűnik fel újra Szulák Andrea

Szulák Andrea egy új szerepben tűnik fel.

Szulák Andreát a TV2 sikersorozatában, a Mintaapákban láthatjuk ismét a képernyőn, egy olyan pikáns jelenettel, hogy azon még a forgatáson részt vevő stáb is nagyon jól mulatott – írja a Bors.

„Epizódszerepem van, de már most nyitott vagyok akár egy főszerepre is, olyan jól éreztem magam a forgatáson. Profi stábbal dolgozhattam, rekkenő hőségben, de ezzel együtt is csak jót tudok mondani. A büfében például összefutottam barátokkal, köztük Kamarás Ivánnal, akivel utol­já­ra Tahitin találkoztunk, de Po­lyák Lillának is örültem, aki­vel több darabban is együtt játsszunk a színházakban” – mondta a másodvirágzását élő Szulák Andrea.

Szulák Andrea a Tv2-ön debütál

Szulák Andrea berobban a Mintaapák című sorozatba (Fotó: smagpix/Nagy Zoltán)

„A jelenetről nem szeretnék sokat elárulni, talán annyit, hogy ha nincs a jó forgatókönyv és a rendező, nem feltétlen tudom, hogy kellett volna elcsábítanom a part­neremet. A való életben ugyanis egyáltalán nem tudom, hogyan kell csábítani. Hülyéskedni, ironizálni, bohóckodni tudok, de azt sem veszem észre, ha valaki igézően néz rám. A je­lek fel sem tűnnek” – árulta el Szulák Andrea.

Olvass még Szulák Andreáról az nlc-n!

(Nyitó kép: smagpix/Nagy Zoltán)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top