nlc.hu
Sztárok

Gáspár Bea megijedt

Gáspár Bea megijedt: „Konkrétan azt éreztem, hogy infarktusom van”

Gáspár Bea gyomorszűkítő műtéten esett át, a tüneteiről beszél.

Gáspár Beát egy vidéki kórházban operálták meg két hónapja, gyomrának közel 80 százalékát eltávolították. A drasztikus beavatkozásra azért volt szükség, mert Bea asszony egyszerre küzd pajzsmirigyproblémákkal és inzulinrezisztenciával, ezért minden próbálkozása ellenére folyamatosan hízott. Elmondása szerint kéthetente egy ruhaméretet, és ezzel már nagyon nem volt megelégedve.

A Tények Plusz videójában részletesen mesél a műtét miatti diétáról, miszerint egy étkezésre körülbelül két és fél decinyi ételt ehet meg, ami a kezdetekben csak folyadék lehetett. Amikor többet evett a kelleténél, légszomj gyötörte és furcsa érzés kerítette hatalmába. „Konkrétan azt éreztem, hogy infarktusom van, vagy nem tudom. A szívem az olyan szinten vert, hogy majd meg akartam halni, a gyomromtól. Ezt több beteg is elmondja, hogy ha túleszik az adagot, akkor infarktus közeli állapotba kerülnek” – részletezte a TV2 kamerái előtt Gáspár Bea. 

Az orvos szerint ezek a tünetek nem a gyomorszűkítő műtétre utalnak, leginkább pszichés eredetűek lehetnek. Erre Bea asszony csak annyit mondott: „Igen, hipochonder vagyok!”

gáspár bea

Gáspár Bea (Fotó: TV2)

Ez is érdekelhet:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top