nlc.hu
Sztárok

Gáspár Bea több, mint 10 kilós fogyása nagyon látványos

Gáspár Bea látványosan lefogyott, ez a legújabb videóban is látszik

Kivirult Gáspár Bea, és ahogy olvadnak le róla a kilók, úgy tér vissza az életkedve, ez pedig a legfrissebb videóján is látszik.

Sokáig fontolgatta, belevágjon-e a gyomorszűkítő műtétbe, Gáspár Bea nem bánta meg, hogy végül vállalta a beavatkozást. Gyomrának közel 80 százalékát távolították el, jelenleg nagyjából két deciliter a gyomra befogadóképessége, ezért meg kell tanulnia lassan és keveset enni. 

Korábban mesélt arról, hogy a családja féltette őt, sőt, azt is megkérdőjelezték, mennyire tudja majd tartani a műtét utáni diétát, Bea azonban rácáfolt a kétkedőkre. Ezzel magát is meglepte, de ahogy korábban mesélte, érzi, hogy nem tesz jót, amikor többet eszik. A legfrissebb InstaStory videóját elnézve megérte a szenvedés. 

Gáspár Bea 13 kilót fogyott

Gáspár Bea sokkal energikusabb a fogyása óta

A születésnapját már 10 kiló mínusszal ünnepelte, azóta pedig tovább fogyott. Már az elejétől érezte, mennyivel energikusabb és nagyon élvezi, hogy könnyebben mozog. 

Gáspár Bea a fogyás óta nőiesebben öltözik

Gáspár Bea a fogyás óta sokkal nőiesebben öltözik

A fáradékonysága is elmúlt, a mostani főzés közben is jól látszik, hogy a leadott kilókkal együtt visszatért az életkedve. 

Gáspár Bea lefogyott

Gáspár Bea sokat fogyott idén nyáron

Gáspár Bea jogi csatározásairól sokat lehet hallani: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top