nlc.hu
Sztárok

Gömöry Zsolt, az Edda koronavírusos zenésze rosszabbul van

Romlott az Edda koronavírusos zenészének állapota

Súlyosbodott Gömöry Zsolt, az Edda billentyűs-zeneszerzőjének állapota. Laboreredményei nem túl biztatóak, akár három hétig is kórházban maradhat.

Romlott Gömöry Zsolt állapota a kórházban. Ahogy arról korábban beszámoltunk, az Edda több tagja is elkapta a koronavírust, köztük Pataky Attila, a zenekar énekese is, akit szintén kórházba kellett szállítani.

Gömöry Zsolt néhány napja azt mondta, pocsékul van, fájdalmai vannak. Az Edda billentyűs-zeneszerzője most újra megszólalt a Blikknek, de nem szolgált jó hírekkel.

„Sajnos a laboreredményeim rosszabbak lettek, mint ahogy azt gondoltuk. Nem tudom, meddig kell kórházban maradnom, de még három hét is lehet belőle” – jegyezte meg Gömöry. Állapotában annyi javulás tapasztalható, hogy már nincs magas láza.

Edda, Gömöry Zsolt

Gömöry Zsolt nagyon rosszul van (Fotó: Smagpictures.com / Gergely Besenyei)

A zenésznek arról fogalma sincs, hogyan fertőződhettek meg társaival. Az biztosnak tűnik, hogy nem családtagtól kapta el, mert ők tünetmentesek.

Pataky Attila állapotáról keveset tudni. Az biztos, hogy őt is kórházban ápolták, de nem akart nyilatkozni az állapotáról. Csak annyit mondott a megkeresésekre, hogy neki is vannak fájdalmai.

Még több Eddával kapcsolatos cikk az nlc.hu-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top