nlc.hu
Sztárok

Pécsi Ildikó belefogyott a gyászba

Pécsi Ildikó drasztikusan lefogyott a nehéz időszakban

Pécsi Ildikó nehezen viseli férje, Szűcs Lajos elvesztését. Mint kiderült, közel 14 kilót fogyott a nehéz időszakban.

„Bár Papa lélekben velem van mindenütt, de hiányzik nagyon, szinte érzem, ahogy belülről emészt a bánat. Legalább tizennégy kilóval vagyok kevesebb, mint tavaly ilyenkor” – kezdte a Blikknek Pécsi Ildikó, aki júliusban vesztette el szeretett férjét, Szűcs Lajost. A színésznő érthető módon nagyon nehezen viselte a gyászt, a kórházba is befeküdt, mert nem volt jól.

A Kossuth- és Jászai-díjas színésznő mostanra valamivel jobban van, rendesen eszik, délután sokat pihen, alszik. „Étvágyam is van már, sajnos, mégis fogyok. Aggódnak emiatt, a fogadott fiamtól most kaptam egy amerikai vitaminkészítményt, amitől talán megáll a fogyás” – magyarázta Pécsi Ildikó.

pecsi-ildiko

Pécsi Ildikó már kicsit jobban van (Fotó: smagpix.com)

A színésznő gyakran látogatja férje sírját a temetőben. Azt tervezte, hogy újra színpadra lép, már a szöveget is megtanulta, de ehhez végül túl gyengének érezte magát, így visszaadta a szerepet. 

Pécsi Ildikót nemrég nagy megtiszteltetés érte. Szombaton avatták fel a gödöllői Hegedűs Gyula Színpadon a Csillagok falát, ahová elsőként a város díszpolgárai, Pécsi Ildikó és Oszvald Marika kézlenyomata is felkerült.

Olvass még Pécsi Ildikóról az nlc.hu-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top