nlc.hu
Sztárok

Istenes Bence munkahelyei

Istenes Bence elárulta, mivel foglalkozott a tévézés előtt

Az Álarcos énekes műsorvezetője eljátszott a gondolattal, hogy mi lett volna, ha annak idején nem kerül be a televízióba.

Istenes Bencét, az Álarcos énekes műsorvezetőjét 2008-ban, mindössze 21 évesen láthattuk először a képernyőn a VIVA TV-ben. Azóta olyan műsorokat vezetett, mint X-Faktor, a ValóVilág, a Survivor, a Szenzációs Négyes vagy a Hagyjál főzni! Csobot Adél párja azonban nem készült mindig a tévébe, a Storynak elárulta, mik voltak a tervei fiatalon.

Kisgyerekként motoros rendőr szerettem volna lenni, erre nagyon emlékszem, talán azért, mert motorversenyeztem is, és ehhez társítottam volna még a rendőri szakmát. Ez valahogy menőnek tűnt” – mesélte Istenes Bence, aki tinikorában volt újságkihordó és költöztető, a legtöbbet azonban a vendéglátásban dolgozott.

„Voltam mosogatófiú és pincér is. Olyan terveim is voltak, hogy esetleg szakács legyek. Huzamosabb ideig dolgoztam is a vendéglátásban, Németországban, ki tudja, ha nem jön be a tévés karrier, lehet, hogy most a vendéglátásban dolgoznék” – árulta el a műsorvezető, akit ma is érdekel a vendéglátás, és tervezgeti, hogy Adéllal közös éttermet nyit majd.

Istenes Bence még többet mesél karrierjéről a legfrissebb Story magazinban!

Story magazin címlap

Istenes Bence a Story magazinban mesélt fiatalkori terveiről

Olvass még Istenes Bencéről az nlc.hu-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top