nlc.hu
Sztárok

Curtis üzent exének

Curtis üzent expárjának szülinapjára

Curtis a nagy nap alkalmából közös fotóval köszöntötte Krisztit.
Curtis és felesége, Kriszti

Curtis és felesége, Kriszti egy évvel ezelőtt kelt egybe, ám a házasságuk nem állta ki az idő próbáját: hónapokkal ezelőtt megromlott. A szakításuk bejelentése után mindketten igyekeztek hangsúlyozni, hogy jó maradt köztük a viszony, és hogy továbbra is összeköti őket kisfiuk, akit ezután is együtt nevelnek.

Kicsit több mint egy hete kiderült az is, hogy Curtisnek azóta új kapcsolata van, egy kosárlabdázó oldalán találta meg a boldogságot. Expárja, Kriszti a Bestnek nyilatkozva elmondta, addig, míg Curtis új kapcsolata nincs hatással a fiára, nem érdekli, kivel mit csinál.

„Én elsősorban édesanya vagyok. A kisfiam minden időmet leköti, az ő boldogsága a legfontosabb. Bennem fel se merült, hogy más oldalán vigasztalódjak” – hangsúlyozta Kriszti, akit születésnapja alkalmából ma Curtis is felköszöntött. A rapper a közösségi oldalán osztott meg egy közös képet, melyhez kísérőszövegként azt írta: „Isten éltessen, anya, erőben – egészségben – gazdagságban – boldogságban.”

Olvass még többet Curtisről az nlc-n: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top