nlc.hu
Sztárok

Rose Leslie terhes

Első gyermekét várja a Trónok harca sztárházaspárja

Rose Leslie egy friss interjúban mesélt terhességéről. Megmutatta a pocakját is.
kit harington, trónok harca, színész

Első gyermekét várja a Trónok harca sztárházaspárja, Rose Leslie és Kit Harington. Az örömteli hírről a színésznő a Make Magazinnak adott interjújában mesélt először, a cikkben ráadásul a pocakját is megmutatta.

Az HBO sikersorozatának, a Trónok harcának – amihez már javában készül az előzménysorozat – két színésze egyébként a forgatás során ismerkedett össze és szeretett egymása. Még az utolsó évad bemutatója előtt, 2018-ban össze is házasodtak. Az interjúból kiderül, hogy bár Leslie és Harington sokáig New Yorkban éltek, egy ideje elköltöztek a nyüzsgő nagyvárosból: most egy dél-angliai, Tudor-korabeli birtokon élik a mindennapjaikat.

„Nagy megtiszteltetés, hogy végtelen zöld területek és madárdal vesz minket körbe. No, és persze az imádnivaló szomszédaink. Olyan békés az egész” – mondta Leslie új otthonukról, ahova alig várják, hogy az új családtag is megérkezzen.  

Olvass még többet a Trónok harcáról az nlc-n: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top