nlc.hu
Sztárok

Árpa Attila a Drága örökösökben

Árpa Attila újra feltűnik az RTL Klub képernyőjén – ezt a szerepet vállalta el

Árpa Attila egy rövid szerepben látható a Drága örökösökben.

Múlt héten elstartolt a Drága örökösök negyedik, egyben utolsó évada, ahol minden titokra fény derül. A második héten máris egy olyan sztárszereplő jelenik meg, aki az Álarcos énekes óta most először látható az RTL Klub képernyőjén. Ez nem más, mint Árpa Attila, aki egy hotel recepciósát alakítja majd, és Anikót, Misit és Sándort igazítja útba.

Árpa Attilát legutóbb a csatorna maszkos műsorában láthattuk, és sokan reménykedtek, hogy végleg visszatér a képernyőre, több szerepben is láthatjuk majd. „Pont jókor jött a műsor, épp elkezdtem gondolkodni itt negyven felett – sőt, inkább ötven felé –, felteszi az ember magának a kérdéseket, hogy mennyire vagyok én még gyerek például, és ha az vagyok, akkor az jó vagy rossz ebben a korban, és hol tudom kiélni ezeket az infantilis vágyaimat. Pont jókor jött a felkérés, hogy lesz egy táncos-énekes műsor, ahol nem kell tudni táncolni és énekelni, szóval nagyon egyszerű volt a két választás: pszichoterápia vagy az Álarcos énekes – mondta akkor a színész.

Ez is érdekelhet: 

árpa attila

Árpa Attila a Drága örökösökben (Fotó: RTL Klub)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top