nlc.hu
Sztárok
Lányos sztárapukák

6 világhírű apa, akinek kizárólag lányai vannak

Mi a közös Bruce Willisben, Matt Damonben és Barack Obamában? Az egészen biztosan, hogy világhírűek, többszörös apák és kizárólag lányaik születtek.
Bruce Willis és felnőtt lányai

Bruce Willis

Bruce Willisnek és első feleségének, Demi Moore-nak három lánya született: Rumer 1988-ban, Scout 1991-ben és Tallulah Belle 1994-ben. Jelenlegi neje, Emma Heming Willis további két kislánnyal ajándékozta meg: 2012-ben Mabellel és 2014-ben Evelynnel. Mindhárom felnőtt lánya megpróbálkozott a színészettel, közülük azonban eddig csak Rumer tudott érdemben érvényesülni a pályán. Olyan filmekben láthattuk, mint a Túszdráma – ahol édesapja oldalán szerepelt –, A házinyuszi vagy a Volt egyszer egy… Hollywood, de sorozatokban, így a 90210-ben és a New York-i helyszínelők-ben is feltűnt. A színész második házasságából született lányait egyelőre nem cipeli magával nyilvános eseményekre, ám az ő vagy a neje Instáján azért láthatjuk őket olykor, ahogy persze lesifotók is készülnek a családról.

Demi Moore, Bruce Willis, Rumer Willis, Tallulah Willis és Scout Willis
Megnézem
Összes kép (3)

Barack Obama

Barack és Michelle Obamának két lánya van: a 19 éves Sasha és a 22 éves Malia. Kislányként kerültek a reflektorfénybe, miután édesapjukat az Amerikai Egyesült Államok elnökévé választották, 2009 és 2017 között tartó hivatali ideje alatt pedig gyakorlatilag a világ szeme előtt nőttek fel. Jelenleg mindketten egyetemisták: Malia a Harvardon, míg a Sasha a Michigani Egyetemen tanul. Kollégiumban laknak és ismertségük dacára is igyekeznek minél inkább normális diákéletet élni.

Megnézem
Összes kép (3)

Matt Damon

Matt Damon azok közé a hírességek közé tartozik, akik – egyébként rendkívül szimpatikus módon – nem mutogatják ész nélkül nyilvánosan a gyerekeiket, így őket leginkább csak lesifotókon, illetve ritkán közösségi oldalakon láthatjuk. A színésznek feleségével, Luciana Bozán Barrosóval három közös lánya van: a 14 éves Isabella, a 12 éves Gia Zavala és a 10 éves Stella Zavala. Rajtuk kívül Damon a mostohaapja a neje korábbi házasságából született 21 éves lányának, Alexiának is.

Matt Damon és Stella Zavala
Megnézem
Összes kép (3)

Jamie Foxx

Jamie Foxx két lány, a 26 éves Corinne és a 11 éves Annalise édesapja, akik két különböző anyától születtek. Az idősebbik lány 2014 óta modellkedik, olyan márkákkal dolgozott, mint a Ralph Lauren vagy Dolce & Gabbana, de kifutóra lépett a New York-i divathéten is. Mindemellett színjátszást is tanult, a filmiparban azonban még nem igazán sikerült megvetnie a lábát, egyelőre csupán a Sweet/Vicious című tévésorozat egy epizódszerepében és a 47 méter mélyen 2 című horrorfilmben láthatta a közönség.

Corinne Foxx és Jamie Foxx
Megnézem
Összes kép (3)

Adam Sandler

Adam Sandler és felesége, Jacqueline Samantha Titone két lány szülei: Sadie Madison 2006-ban, míg Sunny Madeline 2008-ban született. A lányokat a színész gyakran magával viszi különféle eseményekre, filmbemutatókra, de előfordult már olyan is, hogy közösen léptek fel. Sadie és Sunny egyaránt élvezik a rivaldafényt, Sandler pedig saját bevallása szerint egyáltalán nem bánná, ha lányai a színészi vagy a zenei pályát választanák.

Adam Sandler és lányai, Sadie Sandler és Sunny Sandle
Megnézem
Összes kép (2)

Peter Facinelli

Peter Facinelli és Jennie Garth három lány, a 23 éves Luca Bella, a 18 éves Lola Ray és a 14 éves Fiona Eve szülei. Luca Bella a szülei nyomdokaiba lépett, igaz, még nem a filmvásznon, de a televízióban már beindulni látszik a karrierje: az Interracial és az Ad Out című sorozatok több epizódjában is szerepelt, tavaly pedig a Your Family or Your Life című tévéfilmben játszott, melynek főszerepét egyébként édesanyja alakította. A házaspár 2013-ban elvált.

Még több celebgyerek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top