nlc.hu
Sztárok

Kulka János a mellrák elleni küzdelemről

Kulka János jó ügy mellé állt – elsők között csatlakozott a megmozduláshoz

Kulka János megválogatja, mihez adja a nevét, de ezúttal nem habozott, amikor felkérték.

Kulka János mindig is igyekezett odaállni olyan ügyek mellé, amelyeket fontosnak tart. Férfiként most a mellrák elleni kampányt támogatja, hiszen a testvére miatt tudja, hogy mennyire fontos lenne a mammográfia, ám sokan az utolsó pillanatra hagyják a vizsgálatokat, ezáltal sokkal súlyosabb lesz az állapotuk, mintha megelőzték volna a betegséget

Kulka János az elsők között csatlakozott tavaly a megmozduláshoz. „A testvérem patológus, aki 25 éve emlőrákkal foglalkozik. Tudom, hogy milyen fontos a mammográfiás szűrés és a korai diagnózis, mert az időben felfedezett betegség nagyon jól gyógyítható. Fontos, hogy ezt minél többen tudják és ebben a férfiaknak is van felelőssége” – mondta színművész.

A kampányhoz csatlakozott többek között az olimpiai bajnok vízilabdázó Varga Dániel, és az egykori focista Vincze Ottó is. „Megtisztelő, hogy részt vehetek ebben a kezdeményezésben. Ha a rosszra jóval válaszolunk, és a változásra koncentrálunk, akkor mindent jóvátehetünk” – állítja a sportoló. 

mellrák elleni kampány kulka jános

Kulka János jó ügy mellé állt

Ez is érdekelhet: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top