nlc.hu
Sztárok

Gesztesi Károly villája

A járvány miatt még mindig nem sikerült eladni Gesztesi Károly villáját

Gesztesi családja jelentősen lejjebb vitte a vételárat.

Nehéz helyzetbe került Gesztesi Károly családja, egyszerűen képtelenek eladni a januárban elhunyt színész gyönyörű budakalászi házát. A Ripost szerint a 217 négyzetméteres villát  eredetileg 210 millió forintért árulták, de vélhetően a koronavírus-járvány miatt a családnak nem volt más választása, jelentősen lejjebb kellett vinniük a vételárat.

Olcsóbban árulják a Gesztesi villát

Gesztesi Károly Facebook-oldala

Egy a lap által megkérdezett szakértő szerint a vírus miatt 60-70 százalékkal csökkent az adásvételek száma, a járvány második hullámában újra nagy bajok vannak a lakáspiaccal.

Gesztesi családja legutóbb a sírbotrány miatt került be a hírekbe. Történt ugyanis, hogy Molnár Anikó a barátnőjével rendbe hozta Gesztesi Károly elhanyagolt sírját, a nyughely gyászos állapota pedig komoly indulatokat keltett a rajongók körében.  A tragikusan elhunyt színész özvegye, Nikoletta feljelentést tett Molnár Anikóék ellen. Azt sérelmezte, hogy valaki a család engedélye nélkül megásta, átrendezte a sírt és eltávolította az ott lévő csokrokat, a fejfát pedig koszorúval takarta le.

A színész vagyonáról egy hagyatéki tárgyaláson dönthetnek, hiszen nem írt végrendeletet. Az 56 évesen elhunyt Gesztesi Károly háza, autója, értéktárgyai, valamint befektetései és jogdíjai; az összérték több száz millió forintot tehet ki. 

Híreink a témában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top