nlc.hu
Sztárok

Rendőrt hívtak Nánásiékra

Rendőrt hívtak Ördög Nórára és Nánási Pálra

Valószínűleg megint a balatoni kisboltjuk miatt sokallt be valaki, és ráhívta a rendőröket Ördög Nórára és Nánási Pálra.
Ördög Nóra és Nánási Pál a balatoni kisboltjuk előtt

Mióta Ördög Nóra és Nánási Pál megnyitották a kisboltjukat Balatonakarattyán, folyamatosak a konfliktusok. A Nekem a Balaton forgalma Nánásiékat is meglepte, a helyiek viszont nem nézték jó szemmel, hogy a csendes kis utcában jócskán megnőtt a forgalom és a zaj.

Nánásiék az önkormányzat és a rendőrség közreműködésével keresik a legjobb megoldást, és egyelőre állják a sarat, pedig most rájuk hívták a rendőröket.

Az Instagramon azt írta Ördög Nóra és Nánási Pál:

„Nagyon szurkolunk az NN Ultrabalaton minden résztvevőjének! Sajnos nem tudunk a kisboltnál bíztatni benneteket, mert ránk hívták a rendőrséget, de lélekben Veletek vagyunk!!!”

Az egyik kommentelő megkérdezte, hogy azért hívták-e ki a rendőrséget, mert este 11 után is a boltban voltak-e, de Nánásiék azt válaszolták, hogy a rendőröket még 11 előtt hívta ki valaki.

(Kiemelt kép: Instagram/Nánásiék)

Még több cikk Nánásiék kisboltjáról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top