nlc.hu
Sztárok

A Váratlan utazás Cecilyje

Akkor és most: így él ma a Váratlan utazás Cecilyje

Cecily King szerepét ketten is alakították a Váratlan utazásban, ám csak az egyikükből lett felnőttként színésznő. Kíváncsi vagy, hogy az első vagy második Cecily az?

A Váratlan utazás állandó karakterei közül egyértelműen Cecily volt az, akivel a legmostohábban bántak a forgatókönyvírók. A copfos, szőke kislány általában csak ritkán jutott szóhoz Felicity, Felix és Sarah mellett, olyankor is leginkább megijedt valamitől, esetleg sírdogált. Érdemi cselekményszálat – TBC-s lett és szanatóriumba vonult – csak a sorozat utolsó két évadában kapott.

Az első Cecily, Harmony Cramp (balra) és a második, Molly Atkinson

Az első Cecily, Harmony Cramp (balra) és a második, Molly Atkinson

Az első öt évadban a szerepet Harmony Cramp alakította, majd épp, amikor a karakter jobban ki tudott volna bontakozni, a sorozat készítői úgy döntöttek, lecserélik őt egy másik gyerekszínészre, a nála mintegy 4 évvel idősebb Molly Atkinsonra. Cramp mindezek után nem is szerepelt több produkcióban. A ma már 40 éves nő teljesen civil életet él a családjával, nem mutogatja magát a közösségi oldalakon sem, és a sorozattal kapcsolatos eseményeken is ritkán jelenik meg. Utoljára egy 2004-es rajongói találkozón készült róla nyilvános fotó.

Cecily King vagyis Harmony Cramp 2004-ben a nemzetközi Avonlea-találkozóról. Megismeritek?

Közzétette: Váratlan utazás – 2014. augusztus 19., kedd

A Júniusi karácsony című epizódtól Molly Atkinson vette át a szerepet és ő vitte tovább egészen a hetedik évad végéig, illetve feltűnt a Boldog karácsonyt, Miss King! című karácsonyi filmben is. Mollyból színésznő lett, elsősorban tévésorozatokban, illetve tévéfilmekben játszik, legutóbb a Nurses című kórházsorozatban alakított egy epizódszerepet. A 44 éves nő mindemellett a színház világában dolgozik: tanít, színésztréningeket tart, illetve előadásokat rendez a kanadai Shaw Fesztiválszínházban. 

Molly Atkinson

Molly Atkinson (Fotó: www.shawfest.com)

2006-ban ment feleségül Gray Powell színészhez, akitől két kisfia született. A család Ontarióban él. Azt láttad már, hogyan néz ki most Félix a Váratlan utazásból?

Mi lett velük?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top