Szappanopera alakult ki a magyar Dancing with the Stars körül

Fekete Helga | 2020. Október 05.
Persze mindenkit érdekel, hogy Gabriela Spanic hogyan került a Dancing with the Stars magyar verziójába, ám nemcsak a dél-amerikai díva tartja lázban az embereket.

A TV2 az idei ősz egyik nagy durranásának szánja a Dancing with the Stars című műsorát. Annyira bíznak benne, hogy még egy szappanoperasztárt is importáltak a versenyzők közé, Gabriela Spanicot. Voltak már hasonló műsorok a magyar kereskedelmi tévékben, de ezt most más lesz. Legalábbis ezt ígérik. Mi pedig megnéztük, hogy mi érdekli az embereket legjobban a műsorral kapcsolatban.

Amire a legtöbben keresnek: Dancing with the Stars, TV2 – kezdés

A Templomosokat nem övezi annyi titok és rejtély, mint a hazai tévéműsorok indulásait. Bár néhány szereplő korábban arról beszélt, hogy októbertől kezdve minden szombatot ők uralják majd, később kiderült mégsem október 3-án indul a nagyszabású táncos műsor.  A TV2 bejelentése szerint az első adást október 10-én 20 órakor láthatják a nézők. A műsor promóciós videóiban szerepet kapott Győrfi Pál is, aki úgy hozza a latin lovert Gabriela Spanic oldalán, hogy bolond lenne a Televisa nem leszerződtetni a Bracho gyár igazgatójának, Carlos Daniel szerepére. Mondjuk, akkor maszkot kellene gyártaniuk a forgatókönyv szerint, hogy mégiscsak hiteles legyen a történet, de ezzel most elkalandoztunk egy kicsit. A beharangozó hangulata viszont jól sejteti, mi vár ránk. És ha már egyszer Gabriela Spanicot leszerződtették, bolondok lennének, ha nem használnák őt minden létező fórumon. 

Amire a legtöbben keresnek: Dancing with the Stars Gabriela – Spanic

Bár Lékai-Kiss Ramóna átigazolása majdnem leverte érdeklődésben Gabriela Spanic érkezését, azért a venezuelai születésű színésznő szereplésére mégis többen indítottak keresést a neten. Arról, hogy Gabriela Spanic élete hogyan alakult az elmúlt harminc évben már írtunk egy nagyobb cikket. Most beszéljünk arról, hogy mi történt azóta, amióta bejelentették, hogy a Danincing with the Stars magyar verziójában lesz versenyző. Egyrészt a hír nemcsak a magyar sajtóban jelent meg, hanem például a venezuelai El Universal és a People en Español lapokban is.  Az is kiderült az elmúlt napokban, hogy Gabriela Spanic már három héttel a TV2 nagyszabású bejelentése előtt itt volt kisfiával Budapesten, természetesen inkognitóban. A színésznő úgy fogalmazott, hogy a magyar főváros számára igencsak kedves.

„Jártam már Budapesten korábban, most a fiammal jöttem. Mindketten nagyon élvezzük a forgatást, a fiam a Zoomon keresztül tanul, de ő is teljesen beleszeretett Budapestbe. Azt mondja, »Anya, maradjunk itt, itt akarok élni!«” – mondta Gabriela.

Gabriela Spanic (Fotó: tv2)

Amire a legtöbben keresnek: Dancing with the Stars – tánc

Ideje kicsit jobban megismerni a formátumot! A Dancing with the Stars egy brit műsorformátum, amely már számos országban aratott nagy sikert. Minden pár egy tehetséges, profi táncosból és egy hírességből áll. A show alatt a zsűri tagjai minden párt értékelnek, végül pedig telefonos, internetes szavazás után távoznia kell azoknak a műsorból, akik a legkevesebb pontot érik el. Az Egyesült Államokban 2005-ben debütált a Dancing with the Stars, melyből azóta 23 évad készült el!  

Magyarországon korábban az RTL Klub adott hasonló műsort Szombat esti láz címmel. Majd 2020-ban jelentette be a TV2, hogy a DWTS licence alapján készítik el a műsor itthoni verzióját. A házigazdák Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András lesznek, korábban mindketten az RTL Klub műsorvezetői voltak, sőt, táncosként is szerepeltek a konkurens csatorna hasonló műsorában.

Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András (Fotó: tv2)

Amire a legtöbben keresnek: Dancing with the Stars – zsűri

Új zsűrivel is találkozhatnak a nézők a TV2 új műsorában. 

A Dancing with the Stars zsűrije (Fotó: tv2)

Amire a legtöbben keresnek: Dancing with the Stars – versenyzők

A Dancing with the Stars párjai (Fotó: tv2)

Mi a helyzet a Sztárba Sztár versenyzőivel?

Exit mobile version